Mötesplatser

Varje år arrangerar vi läger och mötesplatser för barn och unga över hela distriktet. Här hittar du information om massor av roliga saker som händer framöver.

Juniorläger

Varje sommar arrangerar Svenska Kyrkans Unga i Göteborgs stift juniorläger på Helsjön folkhögskola. Det brukar innebära massor av lek, aktiviteter, bad och annat roligt.

Midsommarläger

Varje sommar arrangerar Svenska Kyrkans Unga i Göteborgs stift midsommarläger tillsammans med och på Åh stiftsgård. Lägret fylls med massor av häng, aktiviteter, lek, bad och andakter.

Distriktskväll

Vi värnar om kontakten med och mellan våra lokalavdelningar. För att bygga denna kontakt ännu mer anordnar vi distriktskvällar. Distriktskvällarna är ett sätt för lokalavdelningar och medlemmar att mötas. Tillsammans hittar vi på roliga aktiviteter, fikar, hänger och har andakt tillsammans.

Nattkampen 2022

Under hösten 2022 kommer Göteborgs distrikt att arrangera Nattkampen med utgångspunkt i Skee, Strömstad. Arrangemanget är ett samarbete mellan de 5 sydligaste distrikten och som brukar samla mellan 300-400 personer. 1-2 okt 2022, Strömstad

Lokalavdelningsbesök

Vår styrelse och personal kommer gärna ut till er och pratar om Svenska Kyrkans Unga eller hittar på andra aktiviteter.

Samarbeten

Vi samarbetar med flera olika aktörer på olika sätt. Här hittar du ett axplock av de samarbeten vi är engagerade i för tillfället.

Vill du veta mer?

Kontakta oss gärna!