Mötesplatser

Varje år arrangerar vi läger och mötesplatser för barn och unga över hela distriktet. Här hittar du information om massor av roliga saker som händer framöver.

LägerÄger är vinterns ungdomsläger! Lägret har ett kreativt tema med fokus på skapande, musik och teater. LägerÄger är ett läger för dig som saknat att åka på läger bara för din egen skull, fyllt av aktiviteter och gemenskap. 4-6 dec 2020, Åh stiftsgård - inställt!

LägerÄger

I slutet början av oktober varje år anordnas Nattkampen. Det är ett friluftsarrangemang som pågår under ett dygn där deltagarna går på en nattlig vandring och löser uppgifter.

Nattkampen

Välkommen till midsommarläger på Åh! Lägret arrangeras i samarbete mellan Svenska Kyrkans Unga och Åh stiftsgård och fylls med massor av häng, aktiviteter, lek, bad och andakter. 17-20 jun 2021, Åh stiftsgård

Midsommarläger

Varje sommar arrangerar Svenska Kyrkans Unga i Göteborgs stift juniorläger. Det blir massor av lek, aktiviteter, bad och annat roligt. 2-5 aug 2021, Helsjön folkhögskola

Juniorläger

Vår styrelse och personal kommer gärna ut till er och pratar om Svenska Kyrkans Unga eller hittar på andra aktiviteter.

Lokalavdelningsbesök

Vi värnar om kontakten med och mellan våra lokalavdelningar. För att bygga denna kontakt ännu mer anordnar vi distriktskvällar. Distriktskvällarna är ett sätt för lokalavdelningar och medlemmar att mötas. Tillsammans hittar vi på roliga aktiviteter, fikar, hänger och har andakt tillsammans.

Distriktskvällar

Vi samarbetar med flera olika aktörer på olika sätt. Här hittar du ett axplock av de samarbeten vi är engagerade i för tillfället.

Samarbeten

Vill du veta mer?