Foto: Unsplash

Utbildningar

Att bli tagen i anspråk med en uppgift gör både att en växer som människa och att en lättare blir en del av ett sammanhang. Vi vill stötta unga människor som söker en plats i sin församling. Ett av våra viktigaste områden är våra utbildningar. Här hittar du information om de utbildningar som är aktuella just nu.

Bibelskola

Varje läsår erbjuder Svenska Kyrkans Unga i Göteborgs stift dig som är 17 år eller äldre fördjupning i vår bibelskola. Tillsammans utforskar och upptäcker vi Bibeln som bok med särskilt fokus på Lukasevangeliet. 8 tillfällen sep 2021–maj 2022, Göteborg

Lokala utbildningar för församlingar och pastorat

Vi behov kommer vi gärna ut till er församling och håller en lokal utbildning, skräddarsydd efter era behov.

Våga vara viktig

För att behålla sitt engagemang som ideell medarbetare behöver vi alla påfyllnad och inspiration. Detta är en dag för unga ideella; fylld av workshop, föreläsningar, mingel och god mat. Allt för att vi ska känna oss stärka och hållbara inför vårt fortsatta uppdrag i kyrkan. Lör 5 feb 2022, Uddevalla.

Ungdomsredaktionen

Är du mellan 17-25 år och intresserad av att skriva, fotografera, illustrera eller på annat sätt arbeta med kommunikation? Har du roliga och bra idéer på berättelser som du tycker andra unga borde få ta del av? Svenska Kyrkans Unga söker just nu ungdomar som vill prova på att jobba i en ungdomsredaktion.

Vill du veta mer?

Kontakta oss gärna!