Foto: Ikon

Starta lokalavdelning

Har ni en lokalavdelning i er församling? Det är väldigt enkelt och dessutom finns en mängd fördelar med det.

Det finns många bra anledningar att starta en lokalavdelning i Svenska Kyrkans Unga!

• Bli en del av en större gemenskap av unga kristna – i hela Sverige. Och ge barn och unga fler chanser att växa i tro.
  • Ge barn och unga ansvar att själva påverka sin plats och verksamhet i församlingen. En perfekt pedagogisk metod för barnkonsekvensanalys och föreningskunskap.
  • Bli en del av Svenska Kyrkans Ungas arbete för att bevaka barn och ungas intressen i hela Svenska kyrkan (och samhället).
  • Åk på härliga läger, ta del av spännande material och utvecklande utbildningar.

Hur gör vi för att starta lokalavdelning?

Visst låter det intressant? Läs mer på Svenska Kyrkans Ungas hemsida för att veta mer och få tillgång till det startpaket som behövs för att komma igång.

Vill du veta mer?

Kontakta mig gärna!