Boka dop, vigsel och begravning i domkyrkoförsamlingen

OBS! Bokningscentralen tillfälligt stängd för besök. Kontakta oss via mejl eller telefon! Kontakta bokningscentralen och boka tid för dop, bröllop och begravning. Bokningscentralen svarar på frågor som rör kyrkliga förrättningar i tio kyrkor i centrum.

Du når bokningscentralen på tel 031-731 66 00 dagligen kl. 9 - 15.30, stängt över lunch kl.12 -12.45. Du kan också skicka ett mail till gbg.bokning.centrum@svenskakyrkan.se. Här bokar du in förrättningen och eventuellt lokal för dopkaffe och minnesstund. Efter bokningen tar prästen kontakt med dig för samtal.

Bokningscentralen Centrum omfattar Annedalskyrkan, Burås kyrka, Christinae tyska kyrka, Domkyrkan, Guldhedskyrkan, Hagakyrkan, Johannebergskyrkan, Mariakyrkan och Vasakyrkan.