Gemenskap | Körer

Träffa andra i en gemytlig miljö, sjung i kör, eller varför inte hitta ditt inre lugn genom meditation.

Visste du att alla våra gudstjänster, konserter och verksamheter är gratis?

Oavsett om det är underhållning eller fika, tar vi inte betalt för det. Det här är möjligt för att så många människor är medlemmar i Svenska kyrkan. Det ger oss möjlighet att kunna välkomna alla utan betalning. Hela 78 % av befolkningen i Forshaga och Munkfors bidrar till detta, stort tack till er alla!

Om det finns en bössa eller en korg där vi ber om pengar så är det inte för oss själva, utan för andra. Alla intäkter som lämnas i samband med våra verksamheter går oavkortat till människor som behöver vårt stöd, t ex genom församlingens diakonala verksamhet eller Svenska kyrkans internationella arbete.

Så välkommen till kyrkan och våra församlingshem – allt är gratis och vill du lämna en slant, så hjälper vi dig att hjälpa andra.