Andlighet | Gemenskap | Körer

Träffa andra i en gemytlig miljö, sjung i kör, eller varför inte hitta ditt inre lugn genom meditation.

Vi ställer inte in, vi ställer om

På grund av den rådande situationen ställer vi om vår verksamhet inför hösten 2020 och följer myndigheternas rekommendationer. Vi erbjuder gudstjänster digitalt och i kyrkan. Verksamheter för barn sker till största del utomhus. Verksamheter för vuxna startas upp i mindre skala. 

I kalendern ser du allt som händer

Visste du att alla våra gudstjänster, konserter och verksamheter är gratis?

Oavsett om det är underhållning eller fika, tar vi inte betalt för det. Det här är möjligt för att så många människor är medlemmar i Svenska kyrkan. Det ger oss möjlighet att kunna välkomna alla utan betalning. Hela 78 % av befolkningen i Forshaga och Munkfors bidrar till detta, stort tack till er alla!

Om det finns en bössa eller en korg där vi ber om pengar så är det inte för oss själva, utan för andra. Alla intäkter som lämnas i samband med våra verksamheter går oavkortat till människor som behöver vårt stöd, t ex genom församlingens diakonala verksamhet eller Svenska kyrkans internationella arbete.

Så välkommen till kyrkan och våra församlingshem – allt är gratis och vill du lämna en slant, så hjälper vi dig att hjälpa andra.