Här visas våra lediga tjänster inom församlingen. Just nu söker vi komminister!

Forshaga-Munkfors församling är öppen för alla! Som individer och organisation strävar vi efter att vara utåtriktade, respektfulla, modiga och kommunikativa. Församlingen sträcker sig längs Klarälven och träder fram med fem kyrkor från Forshaga i söder till Munkfors i norr. Med fem olika kyrkogårdar samt fem olika församlingshem i Munkfors, Ransäter, Övre Ullerud, Nedre Ullerud och Forshaga är vi en central mötesplats för alla människor i alla åldrar eller stadier i livet. Med olika verksamheter för både barn, unga och vuxna har vi ambitionen att vara tillmötesgående efter människors olika behov oavsett vem du är.

Vi söker en komminister till vår församling

Profil

Vill du vara med i utvecklingen av en ung och modern församling med en bärkraftig organisation och god ekonomi? Vi söker dig som känner glädjen och utmaningen i att arbeta som församlingspräst i gränsen mellan småstad och glesbygd, som gärna arbetar både självständigt och i samarbete med andra, är lyhörd och prestigelös men också tar egna initiativ och vill driva utvecklingen vidare mot gemensamma mål. Vi vill tillsammans med dig utveckla gudstjänstlivet och verksamheterna. Genom dialog och delaktighet tar vi vara på just dina styrkor och använder dem på bästa sätt i vår församling.

Då du kommer att ha hela församlingen som arbetsplats är det ett krav att du har B-körkort och tillgång till egen bil.

VilLkor

Körkort B och tillgång till egen bil
Tillsvidare, heltid.
Tillträde efter överenskommelse

Ansökan med CV och personligt brev skickas till forshaga-munkfors.forsamling@svenskakyrkan.se
eller postas till: Box 28, 667 21 FORSHAGA

Ansök senast: Fortlöpande rekrytering.

Mer information genom:

Kyrkoherde Thomas Pfitzinger-Drewes