Lediga tjänster

Här visas våra lediga tjänster inom församlingen. Just nu söker vi feriearbetare, kolloarbetare samt en komminister.

Sök feriejobb

För dig som är född 2002 eller 2003.

Gillar du att vara ute i friska luften?

Att arbeta med dina händer och göra fint? Då kanske du vill hjälpa oss att sköta om våra vackra kyrkogårdar i sommar. Sök feriearbete hos oss i Forshaga-Munkfors församling!

Huvudsysselsättningen kommer att vara kyrkogårdsarbete, men städ av kyrkor m.m kan ingå i arbetet. Jobbet omfattar tre veckors arbete. I ansökan får du välja mellan tre perioder samt vilken kyrkogård du önskar att jobba vid. Vi har fem kyrkor/kyrkogårdar i vår församling: Munkfors, Ransäters, Övre Ullerud, Nedre Ullerud och Forshaga.

Sista ansökningsdag är måndag 1 april. Välkommen med din ansökan i formuläret nedan. Vi kontaktar dem som fått sommarjobb hos oss senast 15 april, vilket betyder att om du inte hört något från oss senast den 15e april är du tyvärr inte en av de uttagna.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta kyrkogårdsföreståndare Lars-Göran Carlsson på 0552-107 82 eller lars-goran.carlsson@svenskakyrkan.se

Sista ansökningsdag: 2019-04-01

I Munkfors och Ransäter gäller perioderna: v. 25-27 eller v. 28-30 eller v. 31-33. Vilken period är du intresserad av att arbeta?

Vilken kyrkogård arbetar du helst vid?

I Forshaga, Nedre Ullerud och Övre Ullerud gäller perioderna: v. 24-26 eller v. 27-29 eller v. 30-32. Vilken period är du intresserad av att arbeta?

Vilken kyrkogård arbetar du helst vid?

Sök jobb till våra kolloveckor!

För dig som är född 2002 eller 2003.

Gillar du att umgås med barn i mellanstadieåldern? Planera lekar och aktiviteter?

Då är du rätt person att hjälpa oss med våra kollo-veckor i sommar! Vi behöver dig som har erfarenhet av ledarskap, gärna i form av en ledarskapsutbildning av något slag. Huvudsysselsättningen kommer att var aktiviteter med barnen under kollot, men även att planera och utvärdera allt eftersom. Plock och städ ingår också under de här veckorna. Du kommer att vara två extra händer, ögon och ben som kommer att bidra till att göra kollot extra roligt!

Jobbet omfattar tre veckors arbete med start 13 juni till 4 juli och riktar sig till dig född 2002 och 2003. Varje dag utgår du från Forshaga församlingshem och din arbetsdag är 6 timmar med avtalsenlig lön.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta vår chef för den pedagogiska verksamheten Jenny Ragnarsson, 054-87 53 97 eller jenny.ragnarsson@svenskakyrkan.se

Vi söker en komminister till vår församling

Profil

Vill du vara med i utvecklingen av en ung och modern församling med en bärkraftig organisation och god ekonomi? Vi söker dig som känner glädjen och utmaningen i att arbeta som församlingspräst i gränsen mellan småstad och glesbygd, som gärna arbetar både självständigt och i samarbete med andra, är lyhörd och prestigelös men också tar egna initiativ och vill driva utvecklingen vidare mot gemensamma mål. Vi vill tillsammans med dig utveckla gudstjänstlivet och verksamheterna. Genom dialog och delaktighet tar vi vara på just dina styrkor och använder dem på bästa sätt i vår församling.

Då du kommer att ha hela församlingen som arbetsplats är det ett krav att du har B-körkort och tillgång till egen bil.

VilLkor

Körkort B och tillgång till egen bil
Tillsvidare, heltid.
Tillträde efter överenskommelse

Ansökan med CV och personligt brev skickas till forshaga-munkfors.forsamling@svenskakyrkan.se
eller postas till: Box 28, 667 21 FORSHAGA

Ansök senast: Fortlöpande rekrytering.

Mer information genom:

Kyrkoherde Thomas Pfitzinger-Drewes