Här visas våra lediga tjänster inom församlingen.

Från Munkfors i norr tar vi cykeln längs Klarälvsbanan söderut. Vi trampar oss genom Ransäter, Övre Ullerud och Nedre Ullerud. Kanske tar vi en fika i solen vid Klarälven innan vi kliver av cyklarna utanför Forshaga kyrka. Vi som arbetar i församlingen föredrar att ta tjänstebilen mellan kyrkorna, men vi vill måla upp en bild för dig av vad som skulle kunna vara ett alternativt färdmedel i denna fantastiska miljö som församlingen ligger i.

Forshaga-Munkfors församling består av två kommuner, som ligger norr om Karlstad, med sammanlagt ca 15 000 kommuninvånare varav ca 11 000 kyrkotillhöriga. Det finns fem kyrkor med tillhörande kyrkogårdar samt församlingshem eller sockenstuga tätt intill. Arbetslaget består av 33 helårsanställda och ca 15 säsongsanställda.