Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Forshaga-Munkfors församling Besöksadress: Skivedsleden 15, 66730 FORSHAGA Postadress: Box 28, 66721 FORSHAGA Telefon:+46(54)870055 E-post till Forshaga-Munkfors församling

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Lediga tjänster

Här visas våra lediga tjänster inom församlingen.

Från Munkfors i norr tar vi cykeln längs Klarälvsbanan söderut. Vi trampar oss genom Ransäter, Övre Ullerud och Nedre Ullerud. Kanske tar vi en fika i solen vid Klarälven innan vi kliver av cyklarna utanför Forshaga kyrka. Vi som arbetar i församlingen föredrar att ta tjänstebilen mellan kyrkorna, men vi vill måla upp en bild för dig av vad som skulle kunna vara ett alternativt färdmedel i denna fantastiska miljö som församlingen ligger i.

Forshaga-Munkfors församling består av två kommuner, som ligger norr om Karlstad, med sammanlagt ca 15 000 kommuninvånare varav ca 11 000 kyrkotillhöriga. Det finns fem kyrkor med tillhörande kyrkogårdar samt församlingshem eller sockenstuga tätt intill. Arbetslaget består av 33 helårsanställda och ca 15 säsongsanställda.

Vill du vara med i utvecklingen av en ung och modern församling? Vi strävar efter att vara utåtriktade, respektfulla, modiga och kommunikativa.