Retreat

I en tid av förändring i vår vardag kan en retreat ge oss ett speciellt tillfälle att öva oss i stillhet och tystnad. Då skapas ett livsrum där vi kan upptäcka andra dimensioner i oss själva och fördjupa en positiv livshållning. I stillheten och i gemenskapen försöker vi närma oss tillvarons centrum.

Halvdagsretreat

• 14 november 15.00-18.00
  • 5 december 15.00-18.00

Söndagseftermiddag i tystnad i Söderledskyrkans vackra rum. En halv dag för återhämtning och tid att andas. Vi inleder med ledd meditation och avslutar med en gemensam reflektion av eftermiddagen. Tiden däremellan är din. Det kommer att finnas litteratur, papper och penna, sköna filtar, enklare fika till självkostnadspris. Du gör det du behöver. Inga krav och måsten. Ta på sköna kläder, varm tröja och sköna inneskor.

Anmälan sker via webbformulär:
Välkommen att anmäla dig till ena eller båda tillfällena!
Anmälan till 14 november 15.00-18.00
Anmälan till 5 december 15.00-18.00
Var: Söderledskyrkan
Ledare: Katija Smalliakowa och Dag Lindberg