Foto: Isabelle Björklund

Himmel och pannkaka är nominerade!

Nyhet Publicerad

Fritidsgården Morris tillsammans med verksamheten Himmel och pannkaka i Söderledskyrkan har blivit nominerade till S:t Julianpriset!! S:t Julianpriset är Stockholms stads pris för arbete som görs för att inkludera människor med funktionsvariationer i samhället. Att bli nominerade är underbart men vi håller alla våra tummar att vi ska vinna! S:t Julianpriset kommer att delas ut digital onsdag den 16 februari 2022.
Om ni vill veta mer om Morris, Himmel och pannkaka eller S:t Julienpriset gå in på länkarna som finns här:

Himmel och pannkaka
Fritidsgården Morris