Aktuellt i församlingen

Nu börjar vi öppna upp kyrkan igen. Inte allt och inte på en gång men undan för undan. Håll dig uppdaterad här på webben.

Välkommen till kyrkan!

Efter nästan ett och ett halvt års paus öppnar vi nu upp flera av församlingens verksamheter, grupper och mötesplatser. Det kommer fortfarande finnas kvar vissa restriktioner kring det vi startar men vi ärväldigt glada över att äntligen få träffas igen.

Eftersom vi fortfarande behöver fatta många beslut med kort varsel och det är svårt att veta exakt vad som gäller i stunden ber vi dig vara uppmärksam på ändringar och hålla utkik här på webben där vi uppdaterar löpande.

Du kan alltid kolla i kalendern längre ner på den här sidan för enkel överblick eller läsa mer under Grupper och verksamheter. Tänk på att när du besöker en verksamhet ska du vara helt symtomfri och vi behöver fortfarande tänka på att hålla avstånd mellan varandra.

DOP, BEGRAVNING & VIGSEL

Nu finns möjlighet att boka lokal för dopkaffe och minnesstund från och med 4 september. För mer info, kontakta expeditionen 08-683 63 08/09 eller mejla farsta.bokning@svenskakyrkan.se

Gudstjänster

Under gudstjänster hittar du en överblick över samtliga gudstjänster som firas i församlingen. Du kan också kolla i kalendern längre ner på den här sidan.

KYRKORNAS ÖPPETTIDER

Våra kyrkorum är öppna som vanligt. Här hittar du aktuella öppettider för våra kyrkor och reception.

KYRKA PÅ NÄTET

Här hittar du samlad information om vad som händer online hos oss. På församlingens facebook-sida och Youtube-kanal finns redan en hel del musikandakter och reflektioner. Du kan även ta del av gudstjänster på tv och nätet.

SAMTAL MED PRÄST ELLER DIAKON

Helgfria tisdagar-fredagar mellan 09.00-13.00 finns det alltid en präst eller diakon att prata med. Ring 08-683 63 00.