Other languages with Google Translate

Café Crossroad

Mitt i centrala Nossebro hittar du Café Crossroad- kyrkans träffpunkt mitt i vardagen! Verksamheten innebär många spännande möten med olika människor.

Över en god fika utbyts tankar såväl bland skolungdomar som hos barnfamiljer och äldre. Flertalet programpunkter ordnas under hela året.

Utbud och sortiment:
På Crossroad finns det ett väl utvalt sortiment som är gjort med extra kärlek.

Mat & fika:
Vi serverar pajer, baguetter med olika typer av fyllning, räksmörgåsar och gratäng för den som önskar grövre fika, lättare lunch eller ett stadigt mellanmål.

Vad är bättre än hembakat? Just precis, ingenting!

Här på crossroad bakar personalen fikat som bjuds, det är ett brett sortiment som ändras beroende på säsong. Här finns allt från de enkla men fantastiskt goda chokladbollarna till nougatkakor eller smarriga maränger. Kom förbi och se vad som passar just dig!

Grymt bra café! Underbar personal och supergod fika!

Recension på Facebook av besökare

Presentkort:
Presentkortet funkar som ett vanligt presentkort, så passa på att ge bort något gott!

Medlemskort:
Är du under 21 år och vill ha rabatt på Crossroad café? Då tycker vi du ska passa på att köpa ett medlemskort. Medlemskortet kostar 30 kronor men ger dig då 20 procent rabatt på allt du handlar. Det kanske inte låter så mycket, men ”den som spar, han har!”

Medlemskortet är personligt.

Hitta hit och Kontakt: