Mötesplatser för vuxna

Vill du lära känna nya människor? Då är du välkommen till någon av våra grupper.

Pastoratet erbjuder förutom våra gudstjänster olika mötesplatser. Du är välkommen oavsett i vilken församling du bor.

Delsbo församling:

• Kyrkliga syföreningen, träffas varje tisdag kl. 13-15.30 på Mariagården.

• Stick & pyssla, träffas onsdagar kl. 19 varannan vecka (ojämna veckor) på Mariagården.

• Meditation, träffas varannan söndag (jämna veckor) kl. 18-19.30 i Delsbo kyrka.

• Sopplunch, träffas varannan onsdag (jämna veckor) kl. 13 i Mariagården

Bjuråker-Norrbo församling

• Bibelstudiegrupp, träffas på onsdagar kl. 18.30-20.30 varannan vecka (ojämna veckor) i Bjuråkers församlingsgård.

• Måndagsmariorna, träffas måndagar ca en gång i månaden kl. 16-18 i Bjuråkers församlingsgård.

• Berättarkväll vid brasan, (vårens datum är ej satta än) kl. 19 i Norrbo församlingsgård.

Samarbete med andra:

• Samtalsgrupp om existentiella frågor, på Edshammar i samarbete med Hela livet(Hudiksvalls kommun) och anhörigstöd. Vi startar upp så snart vi har en liten grupp på 5-6 personer som är intresserade.
    Intresseanmälan till Gunilla på Hela Livet - Delsbo eller till träffpunktens telefon: 072-453 57 26.

• Språkcafé, träffas söndagar kl. 16-18 på Vuxenskolan. Samarbete med Röda korset och Vuxenskolan.

Utöver dessa fasta grupper tillkommer olika aktiviteter. Läs mer på hemsidan och vår Facebooksida för mer information.