Barn och ungdom

Hos oss finns möjligheter för barn och ungdomar att träffas. Vi får växa i tro och ansvar tillsammans. Vi som leder grupperna heter Ewa och Ulrika.

Hej alla barnfamiljer!

Nu hade vi sett fram emot att få börja en ny termin. Men som alla vet lever vi under restriktioner för att hindra smittspridningen och tills vidare måste vi pausa våra grupper. Men ni är välkommen till Delsbo och Bjuråkers kyrkor, där har ett litet lamm gått vilse.

Kyrkorna är öppna mån-fre kl. 9-15 och sön kl. 10-19.

Kom och leta! Följ våra ledtrådar så kanske ni hittar det.

Pysselbordet och gosedjuren väntar också på er.

Vi ser fram emot att träffa er när vi kan börja igen!
Ewa och Ulrika.

Babysång, kyrkis, fredagsmys eller miniorer o juniorer: olika namn på grupper som på något sätt vill nå fram till familjen och barnen. Dessa små varelser som totalt förvandlar våra liv så fort de kommer till oss i familjen. Det är klart att det ligger oss varmt om hjärtat att få kvalitetstid med dem.

Låt barnen komma hit till mig och hindra dem inte: Guds rike tillhör sådana som de.

Som kyrka och församling vill vi verka för att barn och föräldrar ska känna att steget in till kyrkans värld inte är svårt eller omöjligt. Vi vill i våra grupper berätta i ord och ton om vem Jesus är. Kanske genom en vacker sång som barnkören sjunger eller en ramsa i babygruppen. Bibelns alla berättelser är händelser som kan både lära och uppmuntra både barn och vuxna. Jag vill också nämna kyrkorummet. Där finns mycket att upptäcka!

Ewa Eliasson

Dellenbygdens pastorat