Barn och ungdom

Hos oss finns möjligheter för barn och ungdomar att träffas. Vi får växa i tro och ansvar tillsammans. Vi som leder grupperna heter Madde och Ulrika.

Hej alla barnfamiljer!

Kom och leta efter oss kyrkmöss!

Vi bor i Delsbo och Bjuråkers kyrkor.
Ledtrådar finns i en broschyr i kyrkan.
Vi berättar om spännande saker man kan se och upptäcka där!

Kyrkorna är öppna mån-fre kl. 9-15, lör kl. 10 - 15 och sön kl. 10-19.

Pysselbordet och gosedjuren väntar också på er.
Vi ser fram emot att träffa er när vi kan börja igen!
Madde och Ulrika.

Babysång, kyrkis, fredagsmys eller miniorer o juniorer: olika namn på grupper som på något sätt vill nå fram till familjen och barnen. Dessa små varelser som totalt förvandlar våra liv så fort de kommer till oss i familjen. Det är klart att det ligger oss varmt om hjärtat att få kvalitetstid med dem.

Låt barnen komma hit till mig och hindra dem inte: Guds rike tillhör sådana som de.

Som kyrka och församling vill vi verka för att barn och föräldrar ska känna att steget in till kyrkans värld inte är svårt eller omöjligt. Vi vill i våra grupper berätta i ord och ton om vem Jesus är. Kanske genom en vacker sång som barnkören sjunger eller en ramsa i babygruppen. Bibelns alla berättelser är händelser som kan både lära och uppmuntra både barn och vuxna. Jag vill också nämna kyrkorummet. Där finns mycket att upptäcka!