Välkommen till Danderyds församling Besöksadress: Angantyrvägen 39, 18254 Djursholm Postadress: BOX 2021, 18202 DANDERYD Telefon:+46(8)56895700 E-post till Välkommen till Danderyds församling

Säsongsarbete på kyrkogårdarna

Inför vårsäsongen söker kyrkogårdsförvaltningen säsongsarbetare till Danderyds kyrkogård och Djursholms begravningsplats.

Kyrkogårdsförvaltningen behöver förstärkas med nya säsongsarbetare. Vi sköter om kyrkogården vid Danderyds kyrka och begravningsplatsen i Djursholm. Där vill vi skapa en rofylld och välvårdad miljö för våra besökare.

Arbetsuppgifterna är skötsel, drift och underhåll av kyrkogårdsförvaltningens utemiljö. Du kommer till exempel att arbeta med gräsklippning, ogräsrensning, plantering av säsongsblommor, klippa häckar, ta upp löv och vattna. Arbetet är fysiskt krävande och vi är ute i alla väder.

Vi söker dig som har gymnasial eller eftergymnasial trädgårdsutbildning eller har införskaffat motsvarande kunskaper genom arbetslivserfarenhet.

Du kommer både att jobba självständigt och i grupp, så du behöver vara ansvarsfull och ha god samarbetsförmåga. Du ger våra besökare ett vänligt bemötande och uppträder med respekt och värdighet.

Du har lägst körkort för EU-moped AM, gärna B-körkort, och behärskar svenska i tal och skrift.

Tjänsterna är säsongsanställning under 2020, heltid under 5 månader med goda möjligheter att förlänga om parterna är överens, start i april. Månadslön enligt kollektivavtal.

Vid frågor kontakta arbetsledare Kristina Vestlund, kristina.vestlund@svenskakyrkan.se eller telefon 08-568 957 26.

Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev till kristina.vestlund@svenskakyrkan.se

Sista ansökningsdag: 23 februari 2020. Intervjuer och möten sker löpande.