Konfirmation - ett minne för livet

Vad är konfirmation?Konfirmandtiden är en chans att tillsammans med andra fundera över viktiga och spännande frågor. Du får lära dig mer om kristen tro, om hur andra tänker och kanske lite mer om dig själv.

Konfirmandtiden blir en mycket speciell tid i ditt liv. Vi förutsätter inte att du som anmäler dig till konfirmandtiden tror på Gud. Vi förutsätter inte heller att du kommer att göra det, men vi vill ge dig en chans att ta reda på vad kristen tro handlar om. Det gör vi tillsammans bland annat genom diskussioner, bild, musik och drama. Alla konfirmandgrupper åker på läger men olika länge och på olika vis.

Att vara på läger ger en unik möjlighet att ha kul ihop och lära känna varandra på riktigt. I början fokuserar vi på att lära känna varandra och funderar särskilt på hur vi behandlar varandra så att alla trivs.

Du får veta mer om konfirmationen på sajten Konfirmand i Danderyd