Foto: Malin Lingnert

Öppen förskola

Välkomna alla barn 0–5 år i sällskap av vuxen.

Begränsat antal deltagare för offentliga sammankomster

Kyrkorna tar emot ett begränsat antal besökare. I alla kyrkor finns angivna sittplatser, så att alla ska kunna hålla smittsäkert avstånd. Vid musikgudstjänster och konserter behövs vaccinationsbevis. Kom bara om du är helt frisk!

Läs mer om aktuella restriktioner i kyrkan

Terminsstart 7 februari

På grund av den ökade smittspridningen i samhället skjuter vi på terminsstarten av Öppna förskolan. Vår förhoppning är att kunna dra igång igen den 7 februari. Tills dess ber vi er att ha tålamod och ta hand om varandra.

Stängt under lov

Öppna förskolan är stängd under lov samt vecka 44, 7 och 15.

För barn och familj

måndagar och onsdagar kl. 9.30–12

Välkommen till kyrkans öppna förskola. Vi håller till i bottenvåningen i Oscar Fredriks församlingshem.

När vi träffas leker, pysslar och sjunger vi tillsammans. Hos oss är alla välkomna vare sig du är medlem i Svenska kyrkan eller inte.  Du märker att du är i kyrkans öppna förskola vid våra sångsamlingar där vi tänder ett ljus och ber tillsammans med barnen och vid våra enkla barngudstjänster Andrum som vi har en gång i månaden under öppna förskolans öppettid.

Drop in, ingen anmälan. Självklart kommer vi bara om både barn och vuxna är friska och krya. Barnvagnar får stå på utsidan, så ta med regnskydd vid dåligt väder och lås vid behov.

Följ oss gärna på Facebook där vi heter Oscar Fredriks barn och familj eller på Instagram @oscarfredriksfamilj där vi uppdaterar regelbundet.

Andra förskolor i Carl Johans pastorat