Öppen förskola

Välkomna alla barn 0-5 år i sällskap av vuxen.

Öppen förskola flyttar in i kyrkan!

Oscar Fredriks kyrka är stor och rymlig, och därför har vi valt att i höst flytta öppna förskolan dit. Det känns tråkigt att behöva begränsa antalet barn och föräldrar som kommer till varje tillfälle - att vi varit så många som ses och droppar in varje vecka har ju varit en stor del av det roliga!

Höststart 9 september

Onsdagar kl. 9.30-10.30
Onsdagar kl. 13-14

Oscar Fredriks kyrka

Höstens första träff i kyrkan blir onsdag 9 september, och kommer att ske med vissa begränsningar jämför med vad vi är vana vid. Bara 20 anmälningar (förälder + barn) tas emot till varje tillfälle för att det ska finnas gott om plats och maxgränsen för samlingar ska hållas. Vi kommer heller inte att servera någon fika.

Anmälan, ingen drop in

Anmälan öppnar inför varje tillfälle måndag kl. 9 och görs till oscarfredrik.barn@svenskakyrkan.se

Anmälan till öppen förskola

> Ange vilken tid du vill komma: kl. 9.30 eller kl. 13

> Bekräftelse på att du fått plats kommer i svar till din mail.

Följ  Oscar Fredriks barn och familj

Öppna förskolan är en plats för lek, fika och gemenskap för barn i åldern 0 - 5 år tillsammans med förälder. Här kan du träffa och hitta nya vänner som bor i området.

Vi har stängt under de flesta skolloven (ex, påsk-, sommar- och höstlov). Följ Oscar Fredriks familj på facebook så missar du inget viktigt som händer hos oss!.

Maria  Fredriksson

Maria Fredriksson

Pedagog

Öppen förskola i andra kyrkor i stan

Svenska kyrkan har många verksamheter för barn och föräldrar, som exempelvis Öppen förskola. Här hittar du några av dem.