Foto: Malin Lingnert

Öppen förskola

Välkomna alla barn 0–5 år i sällskap av vuxen.

Rekommendationer under Covid-19

Oavsett verksamhet följer vi regeringens och Folkhälsomyndighetens regler och rekommendationer som gäller för att begränsa smittspridningen av Covid-19. Håll avstånd och stanna hemma om du inte känner dig frisk.

För aktuella verksamheter se kalendern. Hör gärna av dig till vår reception om du har några frågor.

För barn och familj

Måndagar och onsdagar kl. 9.30–12

Terminsstart onsdag 8 september.

Välkommen till öppna förskolan i kyrkan! Vi leker, sjunger och pysslar tillsammans i vår stora kyrka. Vi har tyvärr ingen serverings- eller uppvärmningsmöjlighet, så ta med det ni behöver. Ingen anmälan, utan drop in. Självklart kommer vi bara om vi är friska och krya och tänker på avstånden.

Följ oss gärna på Facebook där vi heter Oscar fredriks barn och familj eller på Instagram @oscarfredriksfamilj där vi uppdaterar regelbundet.

Maria  Fredriksson

Maria Fredriksson