Utsikt över älven med Masthuggskyrkan i fonden.
Foto: Olof Björkman

Emmausvandring

Pilgrimsvandring över och längs älven till Hisingen. Reflektion och vandring.

Pilgrimsvandringen går över Älvsborgsbron till Hisingen, och sedan tillbaka till Masthuggskyrkan över Götaälvbron. I pauserna under vandringen reflekterar vi kring bibeltexten Luk 24:13-35.

Annandag påsk 5 april, Samling kl. 9

Masthuggskyrkan

Anmälan senast 29 mars.

Anmälan

Boka plats genom att kontakta oss antingen via mail eller på telefon. Ange vilket arrangemang det gäller, ditt namn och mobilnummer. Välkommen!

Skicka e-post till Pilgrimscentrum

Telefonnummer: 0737-73 86 50

Rastplats för pilgrimer

Rasplatsen i Masthuggkyrkan är för dig som vill be en bön, inspireras av andras vandringar eller bara vila fötterna en stund.

I Masthuggskyrkan finns en ny plats för pilgrimsvandrare, men rum för både meditation och inspiration! Slå dig ner för att bläddra i pilgrimslitteratur, eller låna hem om du vill.

Pilgrimscentrum i Göteborg är en del av Masthuggs församling, och samlar vandrare från hela Göteborg i gemensamma vandringar, inspirationsföredrag och olika sorters retreater eller kurser.