Samtal om gudsbilder

Ludvig Lindelöf och Pontus Bäckström leder samtalskvällarna "Å andra sidan" under våren.

Vill du vara med och samtala om gudsbilder?

Vårens två träffar börjar med att Ludvig eller Pontus pratar utifrån kvällens rubrik, som leder vidare till samtal och fika. Vi ses i Carl Johans församlingshem.

Vill du vara med? Anmäl dig till pontus.backstrom@svenskakyrkan.se .

29 februari, kl. 19

Vid vårens första träff delar Ludvig Lindelöf, präst och fd poddare, sina tankar om gudsbilder i mystiken och filosofin. Sedan samtal.

21 mars, kl. 19

Pontus Bäckström, präst, ger teologiska och politiska perspektiv på Palestina och Israel och hur det påverkar vårt sätt att förstå och tala om Gud. Samtal sedan.

QueerQvällar i Sjömanskyrkan

Är du kristen, HBTQ+ och vill ha en plats där du kan vara du? Välkommen på QueerQvällar i Sjömanskyrkan!

Gudstjänst

Vi firar gudstjänst i Carl Johans församlingshem varje söndag kl. 11. Välkommen!