Ludvig Lindelöf och Pontus Bäckström står i en trappa. Ljuset från ett fönster lyser upp från vänster.
Foto: Malin Lingnert

Ingen hinner fram

Ludvig Lindelöf och Pontus Bäckströms pod om kyrka, tro, samhälle, populärkultur och kanske lite politik.

Premiär 6 mars

Onsdag 6 mars släpps premiäravsnittet av podden ”Ingen hinner fram”. Det är Ludvig Lindelöf och Pontus Bäckström, båda präster i Carl Johans församling, som står bakom podden. 

Vad kommer ni att prata om?

Det blir fördjupande samtal kring aktuella händelser, debatter eller fenomen inom Svenska kyrkan. Vi rör oss mellan kyrka, tro, samhälle, populärkultur och kanske lite politik. I första avsnittet pratar vi till exempel om vad det är som gör att artisten Laleh blivit så oerhört stor i kyrkan.

Ni är båda skribenter, Pontus som krönikör i Göteborgs Posten, och ludvig publicerades senast i december i Kyrkans tidning. Varför vill ni nu göra pod?

Podden är ett resonerande samtal, där det finns plats att vrida och vända på tankar. Pod är också lätt att till sig. Man kanske inte orkar eller har tid läsa Kyrkans tidning, eller hänga med på twitter, men podden kan man ha i lurarna på bussen på väg till jobbet eller när som helst.

”Ingen hinner fram” - Vad menas med det?

Vi kommer att hålla högt tempo och släppa ett nytt avsnitt varje vecka. Varje fredag träffas vi och avhandlar veckan som gått.

Ludvig Lindelöf

Det är psalm, den är inte så känd och sjungs inte så ofta. Vi har en liten utläggning om varför vi valde det namnet i programmet, så den som är nyfiken på det får helt enkelt lyssna

Nytt avsnitt varje onsdag

Varje vecka bandas ett nytt avsnitt som släpps på onsdagar.  Prenumerera i din app för poddar eller lyssna i Spotify. Sök på Ingen hinner fram!

 

Lyssna, kommentera & dela

Följ Pontus och Ludvigs poddande på Bloggen Ingen hinner fram.

Facebook-sida: Ingen hinner fram

Instagram: Ingen hinner fram

Twitter: Ingen hinner fram

Pod-teamet

Poden spelas in i Next Stop Horizon Recording Studion, som också stöttar med kompetens, vilket vi är oändligt tacksamma för! 

I teamet ingår också Malin Lingnert, kommunikatör i Carl Johans pastorat.