Internationella gruppen

Internationella gruppen i Byarums pastorat vill arbeta och stödja människor i världen genom ACT Svenska kyrkans arbete.

Fasteaktionen med temat

Stå på modets sida

blev inte som vi tänkt oss i år på grund av Coronaviruset. Vi hann starta med ett kyrkkaffe med semlor i februari och lotteriet ”Ge ett handtag”. Allt annat fick vi ställa in tyvärr. Men vi är glada för att vi, av 100 lotter, fick sälja 64 stycken. Tack till er som köpte och stöttar Act Svenska kyrkans arbete! Vi avslutade fasteaktionen på Palmsöndagen med att dra två vinnare. Det blev Anders Ankarstrand som vann första priset: vi ger honom ett handtag med det han önskar få hjälp med hemma i fyra timmar. Andra priset gick till Anna-Karin Slunge som får önska hjälp med något i  två timmar.

Hälsningar från

Act Svenska kyrkan/Lena Bergman

Act Svenska kyrkans arbete har många olika projekt runt om i världen.

Vi kan hjälpa och stödja människor genom att engagera oss i Internationella gruppen som ordnar insamlingar och andra evenemang till förmån för människor som har det svårt ute i världen.

Tycker du att detta verkar intressant och är något för dig är du varmt välkommen till oss i Internationella gruppen.

Gå in på svenska kyrkans hemsida häroch läs mer om Act Svenska kyrkans arbete.