Sommarens dagkollo i Amsberg

Nu kan du anmäla ditt barn till sommarens dagkollo!

Vad är väl en sommar utan bad, fiske, grillning och massor av lek? Det och mer därtill erbjuder vi under vårt dagkollo i sommar!

Under 4 dagar får barn födda 2016-årskurs 6 chansen att träffa nya kompisar, testa på friluftsliv, lite spänning, äventyr och massor av skoj!

Pågrund av den IT-attacken som Svenska kyrkan utsattes så har vi tyvärr inte haft möjlighet att kunna ta emot anmälningar digitalt som förra året. Istället har flyers delat ut på skolorna med en anmälningstallong att skicka in till oss.

Har ni inte fått någon flyer med ert barn hem, så går det bra att skriva ut blanketterna nedan! Viktigt är att ni skriver ut rätt blankett för den skola ditt barn går på.

Följande veckor erbjuder vi dagkollo i Amsberg under 4 dagar för barn som går på:

Vecka 25: Skräddarbacksskolan, Nygårdsskolan, Resursskolan, Paradisskolan, Tjärnaskolan, Kvarnsvedens skola.

Vecka 26: Halvarsgårdars skola, Tunets skola, Kyrkskolan, Gylle skola, Kunskapsskolan, Mjälgaskolan, Immanuelskolan

Vecka 27: Torsångs skola, Ornäs skola, Domnarvets skola, Forssaängskolan, Amsbergs skola.

Folder v.25

Folder v.26

Folder v.27

Vi hämtar och lämnar barnen med buss varje dag! Mer information om det kommer per mail till de barn som kommit med i årets dagkollo.

KOSTNAD (4 dagar) 300 kr/barn - 250 kr/syskon
Lunch och mellanmål ingår!

Anmäl ditt barn senast den 29 februari, platserna är begränsade!
Än så länge finns det platser kvar v. 26 och 27!

För mer frågor, kontakta gärna: Katarina Hindriks
tel. 0243-771 23 dagtid.

Vi ser verkligen fram emot sommarens äventyr!