Dop i Mikaelskyrkan i Boden

Mikaelskyrkan är en lämplig kyrka för dop och dopkalas

Dopet är en stor händelse i en människas liv. I dopet får vi gemenskap med Gud som lovar att vara med oss "alla dagar till tidens slut".

Vill ni döpa ert barn i Mikaelskyrkan så är ni varmt välkomna. Kyrksalen har ungefär 50 sittplatser, vilket räcker för de flesta dopfester.
Vi har två dopklänningar som ni får låna gratis, kontakta oss i personalen så hjälper vi så gärna till.

Vår servering har30 sittplatser men vår stora hall, "Kotthallen" rymmer minst lika många, om man kan tänka sig att vara i olika rum.
Kom förbi oss och titta på våra lokaler, vi visar dem så gärna.

Ni får även låna kök och porslin. Kylskåp och en diskmaskin med enorm kapacitet får ni också använda.

Vi försöker vara så tillmötesgående som möjligt. Det gäller allt som rör dopet, allt ifrån lokalerna till dop på andra tider än vad som erbjuds. Vår präst älskar dop och ställer upp så långt det bara är möjligt.

Har ni några undringar, tveka inte att kontakta oss så ska vi försöka hjälpa er på bästa sätt.

Arbetslaget i Mikaelskyrkan