Livsfrågorna - Konfirmation

”Du vet väl om att du är värdefull, att du är viktig här och nu, att du är älskad för din egen skull, för ingen annan är som du.” (Sv. psalm 791:1)

Vad är viktigt i livet? Var är kristen tro? Är det något för mig? Vem är jag? Hur vet man vad som är rätt eller fel? Tror Gud på mig? Kan jag tro på Gud? Frågorna är många och tillsammans söker vi svar!
 Svenska Victoriaförsamlingen erbjuder konfirmationsläsning för, i första hand, ungdomar mellan 15 och 17 år.
Vi följer Svenska kyrkans riktlinjer. Utöver våra egna regelbundna träffar försöker vi hitta andra svenska konfirmander i Europa att besöka och lära känna.
Intresserad?
Hör av dig till oss på Svenska kyrkan i Berlin