Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Samlingslokaler & församlingshem

I anslutning till våra kyrkor finns församlingshem med lokaler för uthyrning vid dop, konfirmation, vigsel och begravning, men även andra sammankomster. Bokning av lokal sker via telefon till pastorsexpeditionen, 0495-24 95 80.

Att hyra en samlingslokal i anslutning till dop, begravning, konfirmation och vigsel kostar 500 kr. i samtliga församlingshem.

Att hyra en lokal för övriga sammankomster kostar 800 kr. för Mörlunda, Lönneberga och Järeda församlingshem samt Vena Sockenstuga och 1 200 kr. för Målilla Sockenstuga samt Virserums och Hultsfreds församlingshem.

 

Inför hyrestillfället kvitterar man ut en nyckel på respektive kyrkogårdsförvaltning. Kontakta ansvarig vaktmästare och boka tid! (Även för återlämning av nyckel!) Här hittar du kontaktuppgifter till oss!
Vaktmästaren visar lokalen och vad som gäller för uthyrningen. Som hyresgäst kan man t.ex. hyra dukar för 80 kr/st.

Alla lokaler ska lämnas i samma skick som man kom. Om städningen inte anses tillräcklig, debiteras man 500 kr. för städning. En tillräcklig städning innebär att lokalen är möblerad som den var när man kom, att man sopat skräp och smulor från golv, torkat borden, diskat och ställt tillbaka porslin i skåp och att köket är rent. Man måste inte slänga sopor, så länge soporna är ladga i sina respektive kärl.

För att boka en lokal ringer man till expeditionen 0495-24 95 80.