Tala film - tala liv

Filmkvällar i Kattarps församlingshem

En gång i månaden är det filmkväll i Kattarps församlingshem. Det serveras fika från kl 17.30. Efteråt har vi ett kort samtal om filmen.
Anmälan: nina.karemo@svenskakyrkan.se


25 januari
22 februari
22 mars
19 april
Tid: 17.30-20 
Plats: Kattarps församlinghem

Vårens första film

Den 25 januari tittar vi på Downton Abbey-filmen  ”A New Era”, och får vara med om när familjen Crawley åker på en storslagen resa till södra Frankrike för att avslöja mysteriet med änkegrevinnans nyärvda villa. 
I rollerna ser vi bland andra Maggie Smith, Imelda Staunton, Jim Carter och Hugh Bonneville.

Där kräftorna sjunger

Den 22 februari ser vi filmen Där kräftorna sjunger. En berättelse om naturens krafter och ensamhetens pris. Kya Clark lever ensam i samspel med naturen utanför en liten stad vid North Carolinas kust. Byborna kallar henne ”Träskflickan” och har i många år spridit elaka rykten om henne. I huvudrollerna Daisy Edgar-Jones, Taylor John Smith, David Strathairn och Harris Dickinson.

Mrs Harris goes to Paris

Den 22 mars kommer vi att titta på Mrs Harris goes to Paris. En berättelse om en till synes helt vanlig brittisk hushållerska, vars dröm om att äga en coutureklänning från Christian Dior tar henne på ett extraordinärt äventyr till Paris. En film om att våga drömma och följa sina drömmar. I rollerna Lesley Manville, Alba Baptista och Lucas Bravo.

Ticket to Paradise

Den 19 april kommer vi att titta på filmen Ticket to Paradise som handlar om ett skilt par som oväntat hamnar på ett gemensamt uppdrag att hindra sin förälskade dotter från att göra samma misstag som de en gång gjorde. En romantisk komedi om att plötsligt oväntat få en andra chans. I rollerna bland andra Julia Roberts, George Clooney, Kaitlyn Dever och Lucas Bravo.

Vill du veta mer? Kontakta mig gärna!