Julbasarer Zürich och Basel

Lördagen den 23 november i Zürich och söndagen den 30 november i Basel är det dags igen! All info finns här! Varje år anordnar vi uppskattade julbasarer i både Zürich och Basel. Här finns typiska svenska julprydnader, genuint svenska produkter och livsmedel. Vi umgås, dricker hemgjord glögg och kaffe, äter hembakat bröd och mycket mer. Barnhörna, fiskdamm, tombola samt sång och musik.

Zürich lördagen 23 november 2019

Adress: Freie Evangelische Schule, Waldmannstrasse 9, Zürich

Julbasaren öppnar 10.00 och stänger 16.00. Lokalen ligger ett kvarter ovanför Bellevue (spårvagn/tram 2,4,5,8,9,11 och 15) utefter Rämistrasse i närheten av parkeringsgaraget Hohe Promenade.

Kören Nota Bene sjunger.

På basaren kommer det att hållas övning kl 10:15-11:00, för de barn som ska delta i Lucia-tåget i St Peterskyrkan söndagen den 8 december 2019. Mer info och luciasångerna finner ni nedan under basarflyers.

På basaren finns det som kallas för matståndet, där det säljs svenska matvaror och ev. godis och böcker.

Om du kan handla svenska varor i Sverige, eller på t ex IKEA/Scandi Shop/Anna-Lottas i Stäfa till Basaren

För att få så stort utbud som möjligt på det som säljs där har det gjorts en lista med varor som önskas från Sverige. Titta gärna efter ifall det är något som just du kan tänka dig att köpa med dig.

För mer information kontakta gärna Cecilia Nilsson

Basel 30 November 2019

Adress: Pfarrheim St.Clara Lindenberg 8, Basel

Julbasaren öppnar 9.00 till 16.30 därefter har vi gudstjänst i

Kartäuserkirche kl.17.00

Alla är hjärtligt välkomna till våra julbasarer!