Julbasarer Zürich och Basel

Varje år anordnar vi uppskattade julbasarer i både Zürich och Basel. Här finns typiska svenska julprydnader, genuint svenska produkter och livsmedel. Vi umgås, dricker hemgjord glögg och kaffe, äter hembakat bröd och mycket mer. Barnhörna, fiskdamm, tombola samt sång och musik.

Adress: Freie Evangelische Schule, Waldmannstrasse 9, Zürich

Julbasaren öppnar 10.00 och stänger 16.00. Lokalen ligger ett kvarter ovanför Bellevue (spårvagn/tram 2,4,5,8,9,11 och 15) utefter Rämistrasse i närheten av parkeringsgaraget Hohe Promenade.

Kören Nota Bene sjunger.

På basaren kommer det att hållas övning kl 10:15-11:00, för de barn som ska delta i Lucia-tåget i St Peterskyrkan söndagen den 8 december 2019. Mer info och luciasångerna finner ni nedan under basarflyers.

För mer information kontakta gärna Cecilia Nilsson

Basel

Adress: Pfarrheim St. Clara Lindenberg 8, Basel

Julbasaren öppnar 9.00 till 16.30 därefter har vi gudstjänst i Kartäuserkirche kl.17.00

Alla är hjärtligt välkomna!

Basarflyers