Kontakt

Svenska kyrkan Zürich-Basel Besöks- och postadress: Kurvenstrasse 1, CH-8006 Zürich Telefon: +41(44)3621580 E-post till Svenska kyrkan Zürich-Basel

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Julbasarer Zürich och Basel

Varje år anordnar vi uppskattade julbasarer i både Zürich och Basel. Här finns typiska svenska julprydnader, genuint svenska produkter och livsmedel. Vi umgås, dricker hemgjord glögg och kaffe, äter hembakat bröd och mycket mer. Barnhörna, fiskdamm, tombola samt sång och musik.

Zürich lördagen 24 november 2018

Julbasar Möte

Varmt välkomna till församlingshemmet för planeringsmöte 13 september 18:15 inför Julbasaren 2018, men framförallt är du varmt välkommen att vara med och skapa vår Julbasar 2018 och vara en del av teamet.

Vi bjuder på en enklare kvällsmat.

Adress: Freie Evangelische Schule, Waldmannstrasse 9, Zürich

Julbasaren öppnar 10.00 och stänger 16.00. Lokalen ligger ett kvarter ovanför Bellevue (spårvagn/tram 2,4,5,8,9,11 och 15) utefter Rämistrasse i närheten av parkeringsgaraget Hohe Promenade.

För mer information om program och aktiviteter i Zürich - skriv ut och dela med vänner:   Julbasar Zurich flygblad (svenska)(auf deutsch)

Kören Nota Bene deltar.

Information om Luica tåget och sångerna hittar du här

På basaren finns det som kallas för matståndet, där det säljs svenska matvaror och ev. godis och böcker.

Om du kan handla svenska varor i Sverige, eller på t ex IKEA/Scandi Shop/Anna-Lottas i Stäfa till Basaren (listan finns här)

För att få så stort utbud som möjligt på det som säljs där har det gjorts en lista med varor som önskas från Sverige. Titta gärna efter ifall det är något som just du kan tänka dig att köpa med dig.

För mer information kontakta gärna Magnus Nordström

Basel 2 december 2017

Planeringsmöte basaren i Basel onsdagen den 3 oktober 19:00

Adress: Silberbergsaal, Altersheim zum Lamm, Rebgasse 16, Basel

Spårvagnshållplats: Claraplatz. Parkering Muba-Parking och Jelmoli-Parking.

För mer information om program och aktiviteter i Basel - skriv ut och dela med andra: Julbasar Basel flygblad (svenska)(auf deutsch)

Alla är hjärtligt välkomna till våra julbasarer!

Mer information följer