Kom och träffa nya och gamla kompisar hos oss!

Öppet hus för små barn - INSTÄLLT!

Det här är en samlingsplats för barn i åldern 3 månader-5 år tillsammans med vuxen.

Vi ställer in Öppet hus på obetämd tid efter Folkhälsomyndighetens nya restriktioner.
Ta hand om er!

När allt är som vanligt...

Vi träffas vi på tisdagar och torsdagar kl 9.00-11.00 i Kyrkans Hus i Vikingstads samhälle. Till öppet hus behövs ingen anmälan, kom så mycket och ofta du kan och vill!

Från kl 9.00 är det drop in med lek och skapande aktivitet. Vi fortsätter förmiddagen med sångstund, fika, mera lek och avslutar med andakt.

Ledare: Lotta och Gabriella

Glömt kontanter till fikat? Det går bra att använda Swish 123 394 47 66. Det går också bra att sätta i pengar på vårt bankgiro 458-4751.

Undrar du över något? Ring gärna Lotta på 013-23 44 56 eller skicka e-post: liselott.anderson@svenskakyrkan.se

Liselott "Lotta" Anderson

Gabriella Bratt