Kom och träffa nya och gamla kompisar hos oss!

Öppet hus för små barn

Det här är en samlingsplats för barn i åldern 3 månader-5 år tillsammans med vuxen.

Vecka 9, tisdagen den 1 mars börjar Öppet hus inne igen!

Vi träffas på tisdagar och torsdagar kl 9.00-11.00 i Kyrkans Hus i Vikingstads samhälle. Till öppet hus behövs ingen anmälan, kom så mycket och ofta du kan och vill!

Från kl 9.00 är det drop in med lek och skapande aktivitet. Vi fortsätter förmiddagen med sångstund, fika, mera lek och avslutar med andakt.

Ledare: Lotta och Gabriella

Fikat (kaffe, te, knäckebröd och frukt) betalas till Swish 123 394 47 66.

För allas säkerhet är det viktigt att man vid minsta förkylningssymptom hos vuxen eller barn, stannar hemma. Vi vill också uppmana alla att fortsätta tvätta händerna när ni kommer till Kyrkans hus och även innan fikastunden.

Undrar du över något? Ring gärna Lotta på 013-23 44 56 eller skicka e-post: liselott.anderson@svenskakyrkan.se