850-årskalas

Lördag 29/8 firar vi att Växjö stift funnits i 850 år! Denna dag riktar sig särskilt till barn och unga: med ett brett program aktiviteter och upplevelser i och kring Växjö domkyrka. Ta med barnkören, familjen, miniorer och alla andra barn i församlingen till en riktigt festlig dag!

850-årskalas för alla barn den 29 augusti!

Ta med barnkören, små & stora, miniorer, familjen eller söndagsskolan och kicka igång höstterminen med en rolig dag i Växjö! Lördag 29 augusti är alla barn, ungdomar och vuxna välkomna på ett dundrande 850-årskalas som hålls i Växjö domkyrka och närliggande Linnéparken. Det kommer att finnas åldersanpassade aktiviteter som bokas senast den 15 maj, men även öppna programpunkter dit ingen anmälan behövs.

Dagen inleds med gudstjänst och sista timmen kommer Doreen Månsson och håller show tillsammans med gäst på scenen i Linnéparken! Där emellan väntar tornupstigning, sagor på domkyrkovinden, ansiktsmålning, skattjakt och mycket mer!

Visst låter det skoj? Boka in lördag 29 augusti och håll utkik här för mer information!

PLATS: Växjö domkyrka & Linnéparken i Växjö kl 12-16

KOSTNAD: gratis!

 

Växjö stift 850 år

Historiskt firande blickar framåt. Just nu mer framåt än planerat, eftersom vi p.g.a. rådande smittspridning behöver flytta fram sommarens aktiviteter till senare datum.