Other languages with Google Translate

Vallentuna församling Besöksadress: Mathiasgården, Kyrkvägen 4, 18630 Vallentuna Postadress: Kyrkvägen 4, 18630 Vallentuna Telefon:+46(8)51186200 E-post till Vallentuna församling

Välkommen att fira advent och Lucia i Vallentuna församling

Gott nytt kyrkoår! Första söndagen i advent börjar vi det nya kyrkoåret och det gör vi tillsammans med mycket musik, många tända ljus, jubel och härlig samvaro! Välkommen att delta du också!

1 december, 1:a söndagen i Advent, i Vallentuna kyrka

Vallentuna kyrka
11.00 Festmässa, Vocales och Sörmlands brass.
Elias Eriksson, Sara Bohm.

19.00 Adventskonsert med bl a Vallentuna Gospel,
Young Voices samt musiker. Fritt inträde - kollekt.

Markims kyrka
11.00 Adventsgudstjänst, Trifolium, Michael Linder.

Frösunda kyrka
19.00 Adventsvesper, Trifolium, Magnus Crispin Back.
Fritt inträde - kollekt.

Lucköppningen påbörjas
Dessutom börjar vi öppna luckorna i Världens (näst) största Adventskalender!
Kalendern finns i Mathiasgården 1:a advent - 15/1 2020 (Guinnessrekord 1994-1997). Årets tema är ”Nu är det advent” och luckorna är tillverkade av vallentunabarn i alla åldrar. För mer info ring 08-511 862 15.

8 december, 2:a söndagen i Advent
Vallentuna kyrka
11.00 Luciagudstjänst med små och stora, barn från Pärlan samt alla barn som vill vara med, Lisa Berglund, Åsa Enerbäck Barklund, präster.

Har ni en liten lucia, tärna, stjärngosse eller tomte hemma, men saknar luciatåg? De är varmt välkomna att vara med. Frågor besvaras av Lisa Berglund, tfn: 08-511 862 23Texter till luciatåget i Vallentuna kyrka.

16.00 Luciakonsert med Sing It, Körkompisar samt en sångarkvartett.
Sångsolist: Oscar Quiding. Dirigent: Karin Eriksrud Solén. Fritt inträde - kollekt.

Orkesta kyrka
19.00 Mässa, Åsa Enerbäck Barklund.

13 december, Fredag
Vallentuna kyrka
17.30 och 19.30 Luciakonserter med Kulturskolans luciatåg och Vallentuna Stråkorkester. OBS Slutsålt!

15 december, 3:e söndagen i Advent
Vallentuna kyrka
11.00 Högmässa, Magnus Crispin Back avskedspredikar, Michael Linder.

16.30 och 19.00 Julkonserter med Vocales, Trifolium, Vallentuna Gospel, Young Voices, samt kompgrupp och orkester från Hovkapellet. Dirigenter: Anders Henriksson, Ragnar Thedéen, och Leif Johansson. Biljetter 40 kr, förköp på Vallentuna bibliotek fr o m måndag 2/12.

Frösunda kyrka
11.00 Gudstjänst, Eva Cronsioe.