Konfirmation 2022-2023

SUGEN PÅ ATT KONFIRMERA DIG?
De flesta väljer att konfirmeras det år de går i åttonde klass. När den tiden nu närmar sig vill vi inbjuda dig till konfirmationsträffar hos oss.

Under konfirmationstiden får du tillsammans med andra fundera kring livets både stora och små frågor. Vem är jag? Vem är du? Vem är Gud? Hur ska vi vara mot varandra så att världen blir en bättre plats att leva i? Vad är meningen med livet? Du får också möjlighet att ta reda på mer om vad kyrka och kristen tro är och vad ditt dop kanske kan tänkas betyda för just dig. Är du inte redan döper vi dig under året.

Under konfirmationstiden kommer du också att få fira gudstjänst, åka på läger och åka på studiebesök.

SÖNDAGSGRUPPEN: Tema - Skapelse och skapande

Vi kommer att arbeta med olika uttrycksformer som t ex film, musik och bildskapande. Allt utifrån dina förmågor och intressen! Vi träffas en söndag i månaden, där vi börjar varje träff med att fira Gudstjänst.

INFORMATIONSMÖTE: 6 september kl. 17.00 i Granstugan, Dösjebro.

TRÄFFAR: Kl. 10.00-15.00 den 18/9, 16/10, 20/11 samt den 15/12 kl. 17.00-19.00
KONFIRMATION: 6 maj 2023 kl. 13.00 i Västra Karaby kyrka.

Sista anmälningsdag 31 augusti.

Anmälan ska skickas in senast den 31 augusti.