Konfirmation 2023-2024

SUGEN PÅ ATT KONFIRMERA DIG?
De flesta väljer att konfirmeras det år de går i åttonde klass. När den tiden nu närmar sig vill vi inbjuda dig till konfirmationsträffar hos oss.

Under konfirmationstiden får du tillsammans med andra fundera kring livets både stora och små frågor. Vem är jag? Vem är du? Vem är Gud? Hur ska vi vara mot varandra så att världen blir en bättre plats att leva i? Vad är meningen med livet? Du får också möjlighet att ta reda på mer om vad kyrka och kristen tro är och vad ditt dop kanske kan tänkas betyda för just dig. Är du inte redan döper vi dig under året.

Under konfirmationstiden kommer du också att få fira gudstjänst, åka på läger och åka på studiebesök.

FILMKONFA: gruppen för dig som gillar film och diskussioner!

Det här är gruppen för dig som gillar film och/eller har fullt upp på vardagarna!
På varje träff ser vi en film som tar upp något viktigt ämne, och sen pratar vi om vad vi sett och tyckt.

Vi ses ca 1 gång i månaden på söndagar, och några vardagskvällar.

TRÄFFAR UNDER VÅREN:
17 januari kl. 10-15. Vi ses i Västra karaby kyrka.
18 februari kl. 10-15. Vi ses i Västra Karaby kyrka.
16 mars kl. kl. 10-14. Temadag i Granstugan.
17 mars kl. 11-15. Vi ses i Granstugan.

13-14 april: konfaläger. Mer info kommer.

2 maj kl. 17. Vi ses i Västra Karaby kyrka.

KONFIRMATION: 4 maj 2024 kl. 13.00 i Västra Karaby kyrka.