Tysslinge församling Besöksadress: Skolgatan 12, 71930 Vintrosa Telefon: +46(19)294006 E-post till Tysslinge församling

Upplevelsestund för de allra minsta

Fredag 1 december ses vi i Vintrosa kyrka med de minsta barnen.

Då ska vi uppleva ljud, ljus, rörelser, dofter och smaker tillsammans. Efteråt samlas vi i församlingshemmet och vi bjuder på gröt och smörgås. Varmt välkomna klockan 10.30!

Upplevelsestunden passar för barn som inte vill springa runt i kyrkan och är inriktad på de allra minsta, bebisar och små barn upp till ett år. Självklart är större syskon välkomna, men det är de små som är i fokus och det behöver finnas ett lugn omkring dem.

Kom och var med och upplev i kyrkorummet, du som brukar komma med ditt barn till vår verksamhet och du som aldrig har varit här förr är lika välkomna.

Vintrosa kyrka

Fredag 1 december kl.10.30