Café & Gemenskap, kaffekopp

Café och gemenskap

På den här länken samlar vi alla våra café- och gemenskapsaktiviteter. Hos oss hittar du varje månad mängder av olika mötesplatser där du kan utbyta tankar och livserfarenheter tillsammans med andra, samtidigt som du få en kopp kaffe och något gott att tugga på!

Klicka på länkarna nedan för att läsa mer om våra olika café- och gemenskapsaktiviteter.

Onsdagsöppet

Vecka 36 drar vi igång Onsdagsöppet igen! Här sprider vi ut oss i lokalerna och delar gemenskap. Här finns god soppmiddag, grupper att delta i och kvällsgudstjänst.

Träff för äldre

Anna-Britta hälsar er välkommen till Träff för äldre i Hållnäs församlingshem den 20 september! Vi träffas några timmar på eftermiddagen för att fika, prata, jobba på några klurigheter, fira andakt och ha trevligt tillsammans.

Pratbubblan

Kom och dela en stund i gemenskap! Öppet för alla - äldre som ung. Diakon Carina finns på plats och det blir fika med smörgås och kaka för valfri slant. Varje träff erbjuder något enkelt och varierande program att lyssna och delta i.

Torsdag Tillsammans

Välkommen till en ny termin av Torsdag Tillsammans i Hållnäs församlingshem! Vi äter soppa ihop och delar en stund av samvaro och gemenskap.

Syföreningar

Kom och dela gemenskap i någon av pastoratets syföreningar! Vi delar tankar för veckan, fikar och umgås.

Stickcafé

Tycker du om att handarbeta tillsammans med andra, för en god sak. Då är Stickcafé något för dig

Café Ankaret

Välkommen till vårt trevliga café i centrala Karlholm! Här finns ett litet men naggande gott utbud av hembakt kaffebröd, smörgåsar, varm toast och givetvis kaffe, te och saft - allt till självkostnadspris. Här kan du också använda wifi gratis och njuta av den vackra utsikten bakom kyrkan.

Öppet hus

Välkommen till Öppet hus på Nathanaelgården i Tierp, fredagar kl 10–12! Terminsstart den 26 augusti. Varje tillfälle erbjuds gott fika, gemenskap och rörelse. Vi pratar om det som livet rymmer, fikar och lyssnar på kortare programpunkter. Kaffe, smörgås och kaka för valfri slant.

Gemenskapslunch

I sällskap smakar maten mer – kom och ät lunch i gemenskap med andra på restaurang i Tierp! Här väntar kyrkans volontär Harriet, i svart väst, på just dig.

Elvakaffet

Välkommen till Elvakaffet som är en öppen samling för kvinnor i alla åldrar! Att dela gemenskap är grunden och ibland kommer även någon och spelar eller berättar något för oss. Kaffe, smörgås och kaka hinner vi också med – valfri slant för fikat. Den 13/9 är diakon Carina Vindeland med oss och den 27/9 har vi sällskap av präst Thorhallur Heimisson!

Sinnesrogrupp

En öppen grupp där alla är välkomna som vill reflektera över livet och dess innehåll tillsammans med andra. Sinnesrogruppen är kl 14.00 samma söndag som vi firar sinnesromässa och leds av diakon Carina Vindeland.