Café och gemenskap

Hos oss hittar du varje månad mängder av caféaktiviteter med blandat innehåll; allt ifrån musik och stickning till föredrag och andakt. Olika mötesplatser där vi kan se förbi åldersgränser och nationaliteter för att utbyta tankar och livserfarenheter, samtidigt som du få en kopp kaffe och något gott att tugga på.

I sällskap smakar maten mer – kom och ät lunch i gemenskap med andra på restaurang! Här väntar kyrkans volontär Harriet, i svart väst, på just dig.

Gemenskapslunch

Välkommen till en stunds gemenskap med servering i Hållnäs församlingshem inför kommande vecka.

Andrum

Syförening, handarbeta Svenska kyrkan

Stickcafé

Tycker du om att handarbeta tillsammans med andra, för en god sak. Då är Stickcafé något för dig

Syförening

Syföreningar

Är du intresserad av att handarbeta, samtala, fika och inspireras tillsammans med andra? Då är du välkommen till någon av våra syföreningar.