Café & Gemenskap, kaffekopp

Café och gemenskap

Hos oss hittar du varje månad flera caféaktiviteter med blandat innehåll. Olika mötesplatser där vi kan se förbi åldersgränser och nationaliteter för att utbyta tankar och livserfarenheter, samtidigt som du få en kopp kaffe och något gott att tugga på.

Många mogna män har få platser där känslor, drömmar och längtan kan diskuteras på ett tillåtande, fritt och avspänt sätt. Under åtta kvällar ses vi på Nathanelgården till Herrkväll för att dela de många tankar som livet gett och ger oss. Varmt välkomna!

Herrkväll

Utan förkunskaper är du välkommen att upptäcka och reflektera över Bibelns intressanta och tankeväckande texter. Under åtta träffar varannan onsdag hösten 2020 träffas vi på Nathanaelgården.

Upptäck Bibeln

Välkommen du som tillsammans med andra vill promenera och tillföra kropp och själ välbefinnandet av rörelse och utomhusluft.

Promenera tillsammans

Välkommen till vårt café i Karlholms vackra bruksmiljö! Här finns möjlighet att fika gott till självkostnadspris, använda wi-fi gratis och njuta av den gamla byggnadens charm.

Café Ankaret

Till denna grupp är alla välkomna som vill reflektera över livet och dess innehåll tillsammans med andra.

Sinnesrogrupp

Välkommen till en stund i gemenskap! Vi fikar, löser frågequiz och delar en stund i eftertanke.

Fika med frågequiz

Välkommen till värmen i församlingshemmet! Här sprider vi ut oss i lokalerna och håller rejäla avstånd och delar gemenskap. Här erbjuds bland annat god soppmiddag och kvällsgudstjänst i Nathanaelskyrkan.

Onsdagsöppet

Välkommen till Öppet hus i Nathanaelgården. Här träffar du nya och gamla vänner. Fikar, talar om livet och allt som det bär med sig.

Öppet hus för vuxna

I sällskap smakar maten mer – kom och ät lunch i gemenskap med andra på restaurang i Tierp! Här väntar kyrkans volontär Harriet, i svart väst, på just dig.

Gemenskapslunch

Välkommen till Elvakaffet som är en öppen samling för damer i alla åldrar! Medtag eget fika.

Elvakaffet