Angående olyckan den 3-4 juni 2023

Nyhet Publicerad

Strax innan midnatt den 3 juni 2023 inträffade en bilolycka på Östra Ringvägen i Tidaholm. En av ungdomarna avled till följd av sina skador, de resterande tre överlevde men med allvarliga skador.  Tidaholms kommun aktiverade kommunens krisstödgrupp, för att tillsammans med Svenska kyrkan Tidaholm erbjuda stöd till de som behöver.

Personal från kyrkan och kommunen har funnits på plats på EnTrappaNer och i Tidaholms kyrka under de närmaste dagarna sedan olyckan skedde, som stöd och samtal för den som önskat.

Tidaholms kyrka har varit öppen varje dag kl. 8-18 och EnTrappaNer har också haft öppet.

Krisstöd den 7 och 8 juni 

Den 7 juni höll Hellidsskolan öppet kl. 18-21, där det fanns personal från kommunen och kyrkan för den som önskade stöd och samtal. Utanför skolan gick det bra att lämna blommor och tända ljus.

Även Tidaholms kyrka har varit öppen hela tiden, kl. 8-18. Personal från kyrkan och kommunen har funnits på plats både i Tidaholms kyrka och på EnTrappaNer, för dig som önskat stöd och samtal. I kyrkan har man även haft möjlighet att tända ljus.

På Tidaholms kommuns webbplats uppdaterades informationen löpande och där du kan läsa mer under fliken "Nyheter".

Behöver du prata med någon? Kontakta Jourhavande präst via telefon eller chatt:

En manlig präst pratar i mobiltelefon.

Jourhavande präst

Behöver du någon att prata med? Jourhavande präst lyssnar. Du kontaktar Jourhavande präst via telefon, digitalt brev eller chatt.