Kom och sjung i kyrkokören

Vill du uppleva gemenskapen i sång och musik? Bidra med din röst till kyrkokören.

Oavsett om du är skolad sångare eller helt ny i sammanhanget är du välkommen att sjunga i vår kyrkokör. Om du stannar kortare eller längre tid på Teneriffa spelar inte heller någon roll - vi är vana vid att kören varierar i storlek.

Repertoaren är blandad och kören medverkar regelbundet i söndagens gudstjänst och vid andra tillfällen, till exempel Mitt i byn (onsdagskvällar) och den stora Luciakonserten i december.

Vi övar tisdagar kl. 19.00-21.00 med paus efter halva tiden för fika och gemenskap.

Intresserad? Frågor? Mejla vår kantor Ingrid Lonér så får du veta mer!

Säsongsstart oktober/november, exakt datum meddelas senare.