Foto: Anna Juul

Kom och sjung i kyrkokören

Med anledningen av de restriktioner som råder pga Covid-19, pausar vi kyrkokören under höstterminen 2020. Vi hoppas ta nya tag efter nyår!

Oavsett om du är skolad sångare eller helt ny i sammanhanget är du välkommen att sjunga i vår kyrkokör. Om du stannar kortare eller längre tid på Teneriffa spelar inte heller någon roll - vi är vana vid att kören varierar i storlek.

Repertoaren är blandad och kören medverkar regelbundet i söndagens gudstjänst och vid andra tillfällen, till exempel Mitt i byn (onsdagskvällar) och den stora Luciakonserten i december.

Vi övar tisdagar kl. 18.30-20.30 med paus efter halva tiden för fika och gemenskap.

Intresserad? Frågor? Mejla vår kantor ewa.monikander@svenskakyrkan.se så får du veta mer!