Foto: Johannes Frandsen /Ikon

Barn 0-5 år

Vår målsättning med verksamheten för barn i denna ålder är att alla ska känna sig sedda och veta att de är älskade. Deras nyfikenhet ska bemötas respektfullt och vi uppmuntrar barnens funderingar kring livsfrågor av alla de slag. Öppet kyrkis är lika mycket en verksamhet för barnen som för de vuxna.

Barnvagnspromenad i Svenstavik

Kom med på en härligt uppfriskande barnvagnspromenad. Vi träffas och bestämmer rutten efter dagsform och väderlek. Promenadvänliga skor och vattenflaska är alltid bra att ha. Datum, tid och plats hittar du i vår kalender.

Öppet kyrkis

Barn i åldern 0–6 år är, tillsammans med vuxen, hjärtligt välkommen till Öppet Kyrkis. Här finns tid att träffas, prata, sjunga, pyssla och fika. Vi har verksamhet i Hackås, Oviken, Rätan, Klövsjö, Hoverberg och Åsarna. Datum och tider hittar du i vår kalender.

Måndagar 9:00-12:00, Klövsjö Föreninga. Start 6/2 2023. 
För barn 0-5 år med vuxen/anhörig. Ljuständning, fruktstund, sång och enklare lunch. Uppehåll v. 10, 14 och 15. Våravslutning v.17

Tisdagar 9:30-12:30, Rätans Församlingshem. Start 7/2 2023.
För barn 0-5 år med vuxen/anhörig. Ljuständning, fruktstund, sång och enklare lunch. Uppehåll v. 10, 14 och 15. Våravslutning v.17.