Boka vigsel

Kärleken är Guds gåva att ta emot och ge vidare.

Välkommen att ta kontakt med församlingsexpeditionen för att boka in kyrka, dag och tid. Präst, kantor och vaktmästare behöver också bokas.
I telefonen svarar vi säkrast mellan 10.00-12.00 varje vardag på 0510-48 40 80. (På sommaren gäller tisdag, onsdag och torsdag samma tid).
Du kan också mejla på sunnersberg@svenskakyrkan.se, så ringer vi upp.
Före vigseln träffar ni den präst som ska viga. Vid detta vigselsamtal, går ni tillsammans igenom gudstjänstens olika moment och ni kan också planera för sång och musik under akten. Prästen kontaktar er för ett lämpligt tillfälle.
Tiderna för vigselgudstjänster är lördagar 14.00 och 16.00.
Vi försöker i möjligaste mån se till era önskemål om vilken kyrka ni vill vara i. Sunnersbergs kyrka och S:ta Marie kapell är dock vinterstängda mellan jul och påsk.
Behöver ni en större lokal för en samling efter vigseln finns några alternativ för uthyrning. Läs mer om det här
Svenska kyrkans nationella hemsida kan du läsa om vad vigsel i Svenska kyrkans ordning innebär.

FÖRSAMLINGENS KYRKOR
I Sunnersbergs församling finns åtta kyrkor. Du ser dem som röda prickar på kartan här intill. Du kan läsa mer om kyrkorna här.
På församlingsexpeditionen kan du också få veta mer om kyrkorna.
Tel: 0510-48 40 80, epost: sunnersberg@svenskakyrkan.se