Västra Ämterviks församling

Västra Ämterviks församling är en landsbygdsförsamling och ligger mitt i Värmland, väster om sjön Mellanfryken strax söder om Sunne. Församlingen har ca 1000 invånare. Kyrkan med tillhörande församlingshem ligger mitt i byn och församlingspräst är Joakim Blomqvist.

Öppettider för Västra Ämterviks kyrka (Avvikelser kan förekomma)

1 november - 30 april:  Tisdag- fredag kl. 10-14. Lördagar och söndagar öppet i samband med gudstjänster och förrättningar. Måndagar stängt.

1 maj - 31 oktober:  Måndag-fredag kl. 10-16.
Lördagar och söndagar öppet i samband med gudstjänster och förrättningar.

Här nedan finns verksamheterna presenterade för respektive församling i Sunne pastorat. Alla, oavsett vilken församling man bor i, är välkomna till de olika verksamheterna i pastoratet! Mer information om våra verksamheter hittar du genom att klicka på bilderna nedan. I kalendern finns uppgifter om gudstjänster, konserter med mera. Varmt välkommen!