Sunne församling

I Sunne församling bor ca 9000 personer. Sunne kyrka är bland de största i stiftet och kallas ibland för Fryksdalens domkyrka. I församlingen finns verksamheter för alla åldrar, exempelvis en bred barn- och ungdomsverksamhet och ett rikt musikliv. Välkommen!

Öppettider Sunne kyrka (Avvikelser kan förekomma)

1 november - 30 april:
Tisdag– fredag kl. 8-17. Lördag kl. 10–17. Söndagar och helgdagar
öppet i samband med gudstjänster och förrättningar. Måndag stängt.

1 maj-31 oktober:
Måndag - fredag kl. 08– 17.  Lördag kl. 10-17.
Söndagar och helgdagar öppet i samband med gudstjänster och förrättningar.

I kalendariet längst ner finns uppgifter om gudstjänster, konserter med mera i hela pastoratet.

Våra verksamheter hittar du genom att klicka på bilderna nedan. Här finns verksamheterna presenterade för respektive församling i Sunne pastorat. Alla, oavsett vilken församling man bor i,  är välkomna till de olika verksamheterna i pastoratet!