Sunne pastorat

Sunne pastorat Besöksadress: Kyrkogatan, 68633 SUNNE Postadress: BOX 128, 68623 SUNNE Telefon: +46(565)688550 E-post till Sunne pastorat Webbplats

Östra Ämterviks församling

Östra Ämterviks församling ingår i Sunne pastorat. Här bor ca 800 personer. Förutom gudstjänster varje söndag så är barn- och ungdomsverksamhet med föräldragrupp för de minsta, barntimmeverksamhet och konfirmandundervisning delar i församlingslivet.

Här finns verksamheterna presenterade för respektive församling i Sunne pastorat. Alla, oavsett vilken församling man bor i, är välkomna till de olika verksamheterna i pastoratet! Mer information om våra verksamheter hittar du genom att klicka på bilderna nedan. I kalendern längst ner finns uppgifter om gudstjänster, konserter med mera. Varmt välkommen!