Östra Ämterviks församling

Östra Ämterviks församling ingår i Sunne pastorat. Här bor ca 800 personer. Förutom gudstjänster varje söndag så är barn- och ungdomsverksamhet med föräldragrupp för de minsta, barntimmeverksamhet och konfirmandundervisning delar i församlingslivet.

Öppettider Östra Ämterviks kyrka (Avvikelser kan förekomma)

1 november - 30 april:  Tisdag- fredag kl. 10-14. Lördagar och söndagar öppet i samband med gudstjänster och förrättningar. Måndagar stängt.

1 maj - 31 oktober:  Måndag-fredag kl. 10-16.
Lördagar och söndagar öppet i samband med gudstjänster och förrättningar.

Här finns nedan verksamheterna presenterade för respektive församling i Sunne pastorat. Alla, oavsett vilken församling man bor i, är välkomna till de olika verksamheterna i pastoratet! Mer information om våra verksamheter hittar du genom att klicka på bilderna nedan. I kalendern längst ner finns uppgifter om gudstjänster, konserter med mera. Varmt välkommen!