Sunne pastorat

Gräsmarks församling

Gräsmarks församling är vidsträckt - ca 5 mil från norr till söder och ca 2,5 mil från öst till väst. Naturen är storslagen och kyrkan är vackert belägen vid Lillsjön. Församlingspräst är Elisabeth Bäckström. Välkommen till Gräsmarks församling. Här finns verksamheter för alla åldrar!

Öppettider Gräsmarks kyrka (avvikelser kan förekomma)

1 november - 30 april:  Tisdag- fredag kl. 10-14. Lördagar och söndagar öppet i samband med gudstjänster och förrättningar. Måndagar stängt.

1 maj - 31 oktober:  Måndag-fredag kl. 10-16.
Lördagar och söndagar öppet i samband med gudstjänster och förrättningar.

Mer information om våra verksamheter hittar du genom att klicka på bilderna nedan. Där finns verksamheterna presenterade för respektive församling i Sunne pastorat. Alla, oavsett vilken församling man bor i,  är välkomna till de olika verksamheterna i hela pastoratet! I kalendern längst ner finns uppgifter om gudstjänster, konserter med mera. Varmt välkommen!