Gräsmarks kyrka
Foto: Birgitta Persson

Gräsmarks församling

Gräsmarks församling är vidsträckt - ca 5 mil från norr till söder och ca 2,5 mil från öst till väst. Naturen är storslagen och kyrkan är vackert belägen vid Lillsjön. Välkommen till Gräsmarks församling. Här finns verksamheter för alla åldrar!

Öppettider Gräsmarks kyrka (avvikelser kan förekomma)

1 november - 30 april:  Tisdag- fredag kl. 10-14. Lördagar och söndagar öppet i samband med gudstjänster och förrättningar. Måndagar stängt.

1 maj - 31 oktober:  Tisdag-fredag kl. 10-16.
Lördagar och söndagar öppet i samband med gudstjänster och förrättningar.

Mer information om våra verksamheter hittar du genom att klicka på bilderna nedan. Där finns verksamheterna presenterade för respektive församling i Sunne pastorat. Alla, oavsett vilken församling man bor i,  är välkomna till de olika verksamheterna i hela pastoratet! I kalendern längst ner finns uppgifter om gudstjänster, konserter med mera. Varmt välkommen!

Foto: Alex o Martin /IKON

Boka dop, vigsel eller begravning

Välkommen att kontakta oss!

Fjärilen

FJÄRILEN är en verksamhet för barn och ungdomar som har det svårt hemma. Det kan vara att man har en förälder som missbrukar alkohol eller andra droger eller har en förälder som är psykiskt sjuk. Det kan också handla om att föräldrarna har skilts och har stora samarbetssvårigheter.

Kyrkogårdsförvaltningen

Inom Sunne pastorat finns fyra kyrkogårdar. Vänd dig till oss om du har frågor om gravrättsinnehav, gravskötsel, olika typer av gravskick med mera.

Diakoni

Diakoni handlar om att människor, framförallt i olika sorters utsatthet, ska bli sedda, hörda och få stöd på olika sätt. Genom detta skapas utrymme för växande, upprättelse och hopp i deras liv.

För daglediga

Välkommen till våra sammankomster för daglediga!

Potatistryck gjorda av barn på kyrkans eftermiddagshem, EMMAS

Barn och unga

Välkommen till vår barn- och ungdomsverksamhet. Här finns något för alla åldrar. Vi erbjuder en meningsfull verksamhet med kristen profil där alla får känna sig trygga, värdefulla och sedda. Alla är välkomna precis som de är. Jesus sa: ”Låt barnen komma till mig och hindra dem inte: Guds rike tillhör sådana som de” (Lukas 18:16).

Konfirmation Sunne

Konfirmation

Vi erbjuder konfirmationsläsning för dig som bor i Sunne pastorat och går i årskurs 8.