Foto: Jim Elfström

Gudstjänster

Här finns en kalender som visar gudstjänster, konserter, verksamheter med mera i pastoratet. Kalendern nås även via en av ikonerna i det övre högra hörnet. "Vad händer i kyrkan?"

Var rädda om varandra

Tjänstgörande medarbetare kan bistå gudstjänstdeltagare i att finna en plats, så att avstånd kan hållas. När gudstjänsten är avslutad visas deltagare på en kyrkbänk åt gången att gå ut, med start bakifrån. Detta för att minska risken för trängsel.
Var och en måste givetvis ta ett eget ansvar.  Var rädda om varandra och var rädd om dig!

Stanna hemma om du är sjuk eller har symptom för Covid-19. Det gäller även om du bara är lite sjuk. Tvätta händerna ofta och håll fysiskt avstånd till andra personer.

För dig som har möjlighet finns även alternativet att se gudstjänster via pastoratets Facebook och YouTube (Svenska kyrkan i Strömstad).

Gudstjänster på webben

Just nu kan vi inte mötas i gudstjänster på söndagarna. Men gudstjänster direktsänds via pastoratets Facebook. Här finns länkar till gudstjänster, både i pastoratet och radio- och TV-gudstjänster samt andakter.

Kyrktaxi

Du som medlem i Svenska kyrkan, får med kyrktaxi åka till valfri kyrka eller församlingshem inom Strömstads pastorat för att delta i gudstjänster eller verksamheter. Ring och beställ hos Taxi Väst - Cabonline. Egen kostnad 50 kr/person enkel resa.