Konfirmandfadder

Åren efter att du konfirmerat dig är du välkommen tillbaka som fadder till nya konfirmander. Som du säkert minns så betyder faddrarna väldigt mycket för konfirmanderna, men det är också en möjlighet för dig att utvecklas vidare.

Det viktigaste med en fadder är inte alltid vad de gör utan att de finns där för konfirmanderna. Men, som exempel på saker en fadder gör är till exempel: vara lovsångsteam, planera spex och bus, hjälpa till på lektioner, bära stolar, kramas och spela drama. Allt det där dina faddrar gjorde för dig helt enkelt.
Men att vara fadder är även en upplevelse för dig, ett tillfälle att få fler vänner, lära dig mer om Gud och ha det grymt kul.

Som fadder går du även en ledarutbildning där du själv och din kristna tro får utvecklas. Då får du viktiga redskap för att kunna vara en bra fadder.

Kontaktpersoner:

För Stora Lundby: