Filmeftermiddagar

För den filmintresserade några söndagseftermiddagar per termin. Det är ingen anmälan, utan bara att dyka upp strax före kl. 15 när filmen visas. Den 17 oktober visas filmen Ben-Hur.

maxantal i kyrkorna fr.o.m. 3/9 2021

Detta gäller för gudstjänster, begravningar, vigslar och dop

Det är tillåtet att samla upp till 75 personer inomhus, med tilldelad plats och när lokalen är tillräckligt stor för att tillåta det med hänsyn till riktlinjer som råder kring avstånd.

Detta antal personer gäller för kyrkorna här
i Starrkärr-Kilanda församling:

• Starrkärrs kyrka: 75 personer
  • Älvängens kyrka: 40 personer
  • Kilanda kyrka: 30 personer
  • Nols kyrka: 20 personer
  • Begravningskapellet i Starrkärr: 15 personer

Sällskap upp till åtta personer kan sitta ihop, med rekommenderat avstånd (1 m framför, bakom och sidled) till nästa grupp/person. Kyrkan vädras före och efter gudstjänst och alla håller avstånd och en god handhygien.

OBS! I dagsläget hyrs inte några lokaler ut.

Läs mer på sidan Med anledning av coronaviruset.

Se kalendern för aktuella verksamheter och gudstjänster.

Filmeftermiddagar

Några söndagar per termin kl. 15.00.

kommande filmer:

Söndag 17/10: Filmen Ben-Hur (2016)

Kl 15.00 i Starrkärrs församlingshem

Idag ser vi den amerikanska, episka och historiska filmen Ben-Hur från 2016. Handlingen handlar om prinsen Judah Ben-Hur som blir oskyldigt anklagad för mordförsök på den romerska ståthållaren. Ben-Hur blir dömd till ett liv som galärslav och tvingas lämna sin familj och kvinnan han älskar. Filmen är baserad på en roman av Lewis Wallace från 1880 och är bitvis ganska brutal. I huvudrollerna Jack Huston, Toby Kebell och Morgan Freeman. Regi: Timur Behmambetov.

Fika: 30 :-

Kontakta mig om du har frågor

Ingela Fransson