6/12: Filmeftermiddag "Försoning"

För den filmintresserade och för andra visas kvalitetsfilm några söndagseftermiddagar per termin. Det är ingen anmälan, utan bara att dyka upp strax före kl. 15 när filmen visas. Söndag 6 december ser vi den brittiska dramafilmen Försoning. Läs mer här.

6/12 Filmeftermiddag: Försoning

Söndag 6 december kl. 15.00 i Starrkärrs kyrka - Hitta hit
Vi ser den brittiska dramafilmen Försoning från 2007 med Keira Knightley, James McAvoy och Vanessa Redgrave i huvudrollerna. Filmen utspelar sig i England några år innan och under andra världskriget hos familjen Tallis. Robbie arbetar i trädgården hos familjen och inleder en romans med en av döttrarna. Han blir falskt anklagad för stöld och hamnar i fängelse. När kriget kommer får han möjlighet att sona sitt straff i armén men innan han skeppas iväg möter han på nytt systrarna Tallis. Vi möter ånger, insikt och en längtan till försoning. Regi: Joe Wright.

Ansvarig:

Ingela Fransson