Svenska kyrkan Solna Besöksadress: Kyrkans hus, Skytteholmsvägen 14, 17144 SOLNA Postadress: Box 1006, 17121 SOLNA Telefon: +46(8)54664600 E-post till Svenska kyrkan Solna

Böcker till salu

Nylansering av bokbord i Kyrkans hus. Bra böcker till bra pris!

I Kyrkans hus finns ett skåp med böcker till försäljning och skåpet har nyligen uppdaterats med ett gäng fräscha titlar. Här finns flera titlar för den som är intresserad av pilgrimsvandringar, böcker för egen kontemplation samt fina utgåvor av världens mest lästa bok. Det finns dessutom ett litet sortiment barn- och gåvoböcker. Allt till klart konkurrenskraftiga priser!

Kom gärna in och bläddra och kika. Böckerna betalas med Swish eller jämna pengar, så ta gärna med sedlar i olika små valörer.

God läslust!