Gör en musikalisk resa på Klara måndagar

Sommaruppehåll från 14 juni. Start igen 30 augusti. Låt Klara måndagar i Solna gamla prästgård ge dig en bra start på veckan. Samla kraft i stillhetens samvaro med andra.

Information gällande covid-19

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och arrangerar våra verksamheter så ansvarsfullt som möjligt.

• Stanna hemma om du känner dig sjuk eller har någon symptom som gör att du kan vara smittsam.
  • Vi håller säker fysisk distans till varandra och håller god handhygien.
  • Samlingar inomhus utan anvisade platser - max 8 personer.

Läs mer om hur många besökare som är tilltåtna per kyrka med mera här

Sommaruppehåll från 14 juni. Start igen 30 augusti.

Klara måndagar ger dig en halvdag med möjlighet att vända blicken inåt. Det är en stund då du får tid att reflektera, vila i dig själv, upptäcka dina resurser och hämta energi tillsammans med andra.

Förmiddagen består av tre moment: andakt, rörelsemediation och guidad musikresa. Du kan delta under hela förmiddagen eller de delar du har lust med.

Vi håller till i den vackra gamla prästgården från 1700-talet i Solna kyrkby.

Program:

8.45 Morgonandakt med ljuständning i Solna kyrka

9.00-9.15 Rörelsemeditation, långsamma mjuka rörelser för att få kontakt med din kropp och andning, i parken

9.30–10.30 Guidad musikresa, en inledande avslappning som åtföljs av en guidad musiklyssning och avslutas med en gemensam reflektion.
Medtag något mjukt att ligga på (yogamatta, filt el.dyl). OBS! Anmälan krävs, begränsat antal deltagare, anmäl dig via solna.klaramandagar@svenskakyrkan.se

ELLER

9:30 – 10.30 Vandringsmeditation för dig som vill hålla dig utomhus, en vandring tillsammans i omgivningen på 45-60 minuter med lite olika stopp för tankar och reflektion

Verksamheten leds av Kristina Holmberg (diakon), Josephine Hansell (musikterapeut) och Mats Rydinger (präst).

För mer information hör gärna av dig:
e-post: solna.klaramandagar@svenskakyrkan.se eller mobil: 073 773 00 88.