Café Källan

Läxläsning, Café, Mässa vid källan

Varje tisdag mellan 18.00 – 22.00 har vi tisdagscafé i Kyrkans hus på Skytteholmsvägen 14. Man behöver inte vara konfirmerad, ledare, troende eller aktiv i kyrkan för att komma, alla är välkomna! Här är stället du kommer till för att mysa på höstkvällarna, käka vår fantastiska fika som erbjuds, gå på mässa, spela pingis, lyssna på musik eller bara umgås utan några krav.

Är du ny och vill engagera dig i församlingen? Kom gärna förbi och prata med oss!

Ålder: 13 – uppåt.

Varje tisdagseftermiddag har vi dessutom läxhjälp mellan 16.00–18.00 i samma lokaler, där vi erbjuder en lugn miljö för dem som känner att plugga är svårt hemma.

Undrar du något om Café Källan? Kontakta Alina Hedberg 0734-61 21 21.

Mellan kl: 17.30 – 18.30 erbjuds även gitarrskola för nybörjare eller de som vill ha lite mer erfarenhet. Kontakta Axel Kroon 0734-61 21 00.

Vill du se mer av vad vi gör? Följ oss gärna på Instagram @ungdomsteamet