Barn 0-6
Foto: Magnus Aronsson IKON

Stora och små tillsammans

I kyrkan finns många mötesplatser för stora och små med lek, sång, pyssel och tillfälle att lära känna varandra och kyrkan. Här finns verksamhet samlad för dig som är hemma med barn.

Babyrytmik

Öppen förskola i Stora Höga

Kyrkans hus i Stora Höga måndagar 9.30-12. Vi träffas med barnen 0-6 år och sjunger, leker, pratar, pysslar och fikar till självkostnadspris. Ingen anmälan - bara kom!

Öppen förskola

Öppen förskola i Solberga

I Solberga har vi öppen förskola torsdagar och fredagar. Torsdagar för 0-5 åringar kl.9.30-11.30 (drop in från 9.00). Fredagar har vi syskongrupp 0-6 år 9.30-11.30 (drop in från 9.00) Ta med fika, vi bjuder på kaffe, te och mjölk.

Öppen förskola

Öppen förskola i Hålta

Hålta församlingshem fredagar 10-12. Vi träffas tillsammans med barn i åldrarna 0-6 år i församlingshemmet. Vi sjunger rörelsesånger om Jesus och gör ramsor, leker, pratar och pysslar. Avslutning med sång och bön. Ta med fika, vi bjuder på kaffe, te och mjölk. Ingen anmälan - bara kom!

Babyrytmik hösten 2022

För bebisar tillsammans med förälder i Kyrkans hus i Stora Höga. En musikalisk stund för dig och din minsta! I babyrytmiken jobbar vi med olika sånger, ramsor, rörelser och ljud som stimulerar bebisens alla sinnen. Anmälan krävs då grupperna har begränsat antal platser.

För barn i gudstjänsten

Barn är alltid välkomna att fira gudstjänst. Små ben kan inte alltid sitta still så länge som en vanligt gudstjänst varar och ibland kan det faktiskt vara svårt att hänga med i vad prästen egentligen pratar om. Barnen är med i början av gudstjänsten och går sedan till söndagsskolan. Under lekfulla former lär vi oss mer om kristen tro och hur vi ska vara mot varandra. Och har kul ihop!

11-kaffe

Hålta församlingshem fredagar klockan 11.00-12.30. Välkommen att umgås över en fika i Hålta församlingshem och samtala om livet, bibeln och tron.