barn 6-13
Foto: Anna Samoylova /Unsplash

Kyrkan efter skoldagen

Du behöver inte ha tråkigt eller vara ensam på eftermiddagen efter skolan. Kom till kyrkan! Här finns verksamheter för dig i förskoleklass, låg- och mellanstadieåldern samlade.

Naturhjältarna

Himlaskoj

För barn i åk 1-3. Vi leker, pratar, fikar, pysslar och har en andakt tillsammans. Vi åker på läger tillsammans med Pax. Kan kombineras med Näktergalningarna. Möjlighet till hämtning och lämning vid Jörlanda skola. Välkomna med din anmälan! Jörlanda församlingshem onsdagar kl. 12.40 - 14.10

Wild kidz

Pax

”Efter-skolan-häng” för dig som går i åk 4-6. Vi umgås, fikar, pysslar, spelar pingis, gör olika aktiviteter och umgås. Vi har även en andakt tillsammans. Kan kombineras med Joy. Vi åker på läger tillsammans med Himlaskoj. Jörlanda församlingshem onsdagar kl. 14.40 - 16.00

Scouterna

Scouterna i Stora Höga

För barn från årskurs 2 och uppåt. Ledarscout från årskurs 7. Vi träffas varje tisdag i Kyrkans Hus i Stora Höga kl. 17.30 - 18.45 Vi är ute varje gång, så tänk på att ha kläder efter väder. Välkommen att vara med!

Fritidshäng Kyrkans hus i Stora Höga

Efter-skolan-häng på tisdagar för dig som går i årskurs 4-6. Vi startar 14.30 med mackfika och sedan spelar vi pingis, bygger lego, målar, spelar spel, spelar instrument och umgås fram till kl. 16.00. Varmt välkommen!

Familjescouterna

Scouting för hela familjen. Gruppen är nu vilande.

Minigänget

För barn i åk. F-2. Solberga församlingshem torsdagar 14.30-17.00. Vi pysslar, leker, fikar och lär oss om Gud. Möjlighet till hämtning vid Kode skola kl 14.15. Välkommen med din anmälan!

miniklubben

Tisdagskul

För barn i åk. F-1. Hålta församlingshem tisdagar 12.45-14.20. Vi pysslar, leker, sjunger, lär oss mer om Gud och får höra spännande bibelberättelser. Ingen anmälan - bara kom!

maxiklubben

Tisdax

För barn i åk. 2-4. Hålta församlingshem tisdagar 14.30-16.30. Vi fikar, pysslar, leker, lär oss mer om Gud och har kul tillsammans. Ingen anmälan - bara kom!

Hope!

För barn/ungdomar i åk 5-7. Hålta församlingshem torsdagar kl 14.30 - 16.30. Vi fikar, leker, sjunger, spelar teater och pingis, pysslar, bakar, lär oss mer om Gud och mycket mer. Ingen anmälan – bara kom!

För barn i gudstjänsten

Barn är alltid välkomna att fira gudstjänst. Små ben kan inte alltid sitta still så länge som en vanligt gudstjänst varar och ibland kan det faktiskt vara svårt att hänga med i vad prästen egentligen pratar om. Barnen är med i början av gudstjänsten och går sedan till söndagsskolan. Under lekfulla former lär vi oss mer om kristen tro och hur vi ska vara mot varandra. Och har kul ihop!

Barnkörer

Sjunga, gunga, skratta, fika, lär känna varandra och lär känna Jesus. Välkommen till vår musikverksamhet för barn!