Barnkörer

Sjunga i kör handlar inte bara om låtar och musik utan minst lika mycket om kompisar, skratt och skoj och gemenskap. Klicka på körens namn nedan om du vill veta mer och vill anmäla ditt barn.

babyrytmik

Babyrytmik

För bebisar 3-8 månader tillsammans med förälder i Kyrkans hus på torsdagar 11-11.40 i Stora Höga. En musikalisk stund för dig och din allra minsta! I babyrytmiken jobbar vi med olika sånger, ramsor, rörelser och ljud som stimulerar bebisens alla sinnen. Anmälan krävs då gruppen har begränsat antal platser.

Musiklek

För barn 3-5 år i Solberga församlingshem onsdagar klockan 16.30-17.15. Sång, rörelse, spel, lek, pyssel, och spännande bibelberättelser. Några gånger per termin sjunger vi i kyrkan. Välkommen med din anmälan.

För barn i åk. 1-3. Jörlanda församlingshem onsdagar klockan 14.30-15.30. Vi sjunger, använder kroppen och medverkar i vissa familjegudstjänster. Möjlighet till hämtning vid Jörlanda skola. Kan kombineras med Himlaskoj. Välkommen med din anmälan!

Näktergalningarna

Sånggruppen JOY

För barn i åk. 4-6. Onsdagar 15.00-16.00 i Jörlanda församlingshem (Fika från 14.40). Utveckla din sångröst, prova sjunga i stämmor och spela drama. Vi medverkar vid vissa gudstjänster. Kan kombineras med Wild kidz. Välkommen med din anmälan!