Barnkörer

Sjunga i kör handlar inte bara om låtar och musik utan minst lika mycket om kompisar, skratt och skoj och gemenskap. Klicka på körens namn nedan om du vill veta mer och vill anmäla ditt barn.

Babyrytmik hösten 2022

För bebisar tillsammans med förälder i Kyrkans hus i Stora Höga. En musikalisk stund för dig och din minsta! I babyrytmiken jobbar vi med olika sånger, ramsor, rörelser och ljud som stimulerar bebisens alla sinnen. Anmälan krävs då grupperna har begränsat antal platser.

Musiklek

Musiklek

För barn 3-5 år i Solberga församlingshem onsdagar klockan 16.30-17.10. Sång, rörelse, spel, lek, pyssel, och spännande bibelberättelser. Några gånger per termin sjunger vi i kyrkan. Välkommen med din anmälan.

Minikören

För barn i åk. F-1. Hålta församlingshem tisdagar klockan 12.45-14.20. Vi sjunger, spelar rytminstrument och medverkar i familjegudstjänsterna. Ingen anmälan - bara kom!

Maxikören

För barn i åk. 2-4. Hålta församlingshem tisdagar klockan 14.30-16.00. Vi fikar, sjunger, lär oss enkla stämmor, provar olika instrument och medverkar i familjegudstjänsterna. Ingen anmälan - bara kom!

Hope!

Hope!

För barn/ungdomar i åk 5-7. Hålta församlingshem torsdagar. Åk 5-6: 14.30 - 16.30. Åk 7: 15.20-17.00. Vi fikar, leker, sjunger, spelar teater och pingis, pysslar, bakar, lär oss mer om Gud och mycket mer. Ingen anmälan – bara kom!

Näktergalningarna

För barn i åk. 1-3. Jörlanda församlingshem onsdagar klockan 14.30-15.30. Tillsammans sjunger vi låtar som får hjärtat att bulta och kroppen att svänga. Givetvis leker vi också! När vi medverkar i gudstjänsterna har vi ett härligt kompband. Ofta blir det även dans till låtarna. Musikal och drama händer det också att vi gör. Vi åker på höstläger med Joy i september. Möjlighet till hämtning och lämning vid Jörlanda skola. Bor du i Stora Höga och vill hänga på så passar Västtrafiks busstider. Välkommen med din anmälan!

Sånggruppen JOY

Sånggruppen JOY

För barn i åk. 4-6. Onsdagar 16.00-17.00 i Jörlanda församlingshem. Vi vill ta vara på barnens sångglädje och främja en naturlig röstutveckling. I kören blir det allt från poppiga låtar till lite mer klassiskt. Lek hinner vi också med. Ibland gör vi drama eller musikal. När vi sjunger i gudstjänsterna har vi ett kompband. Vi åker på höstläger med Näktergalningarna i september. Välkommen med din anmälan!

minidraget

Minidraget

För barn i åk. F-3. Solberga församlingshem torsdagar 15.00-16.00, fika 14.30. Vi sjunger, spelar och övar in en minimusikal. Möjlighet till hämtning med buss från Kode skola. Välkommen med din anmälan!

Musikalkören

Musikalkören

För barn i åk. 3-6. Solberga församligshem tisdagar klockan 14.30-17.00. Musikalkören övar sig i att sjunga, agera och att jobba i grupp. Möjlighet till hämtning vid Tunge skola. Välkommen med din anmälan!

Kyrkor och mötesplatser

Solberga pastorat har fyra kyrkor. Heliga rum för bön och eftertanke, där man kan finna stillhet och ro, och känna historiens vingslag.

Hitta hit

Här finner du adresser och telefonnummer till expeditionen, våra kyrkor och församlingshem.

Kontakta oss

Vill du boka ett dop, gifta dig, prata med en präst? Har du frågor om gravar eller undrar något om vår verksamhet? Välkommen att höra av dig till oss!