Foto: Evelina Gustafsson

Välkommen på kyrkbingo!

Mellan torsdagen den 13 maj och söndagen den 16 maj är du välkommen på kyrkbingo i 5 av våra kyrkor. Läs mer på denna sida.

Kyrkbingo
Mellan torsdagen den 13 maj och söndagen den 16 maj är du välkommen på kyrkbingo i 5 av våra kyrkor: Algutsrums kyrka kl. 10-18, Torslunda kyrka kl. 9-18, Gårdby kyrka kl. 10-16, Mörbylånga kyrka kl. 9-18 och Södra Möckleby kyrka kl. 9-18. 

Hur går det till?
I respektive kyrka kommer allt material som du behöver för att delta finnas: bingobricka och penna. Bingobrickan har fram- och baksida och är fylld med bilder tagna i kyrkan och utanför kyrkan. En sida har inomhusbilder och en utomhusbilder.

Efter att du har hämtat din bingobricka och en penna är det bara att börja leta dig fram och försöka hitta allt som bilderna föreställer. Kryssa för efterhand. Vilken ordning du gör bestämmer du helt själv!

När du känner dig färdig kan du gå in i kyrkan igen och lämna bingobricka samt penna. Glöm inte att ta en ”bönpåse” och en tablettask med dig innan du går!

OBS! Pga rådande restriktioner uppmanar vi dig att se till att ingen annan befinner sig i kyrkan innan du går in. Om någon gör det ber vi dig att vänta tills de har gått ut. Tillsammans tar vi ansvar för att minska smittspridningen!

MISSA INTE!
Vid Nådens kapell finns det tipsrundor för både små och stora. Alla som deltar är med i utlottningen av en tårta för de stora och ”glass i stora lass” för de små.