Foto: pixbay.com fria bilder

Adventskalender 2020 18 december

Pilgrimsvandring är en nygammal företeelse som åter blivit populärt i vårt land, inte minst detta Corona-år. Lyssna också gärna på videoklippet; fredagsfilosofiska tankar i möte med sankte Per.

När man inte kan samlas inomhus som man brukar finns det mycket att göra i vår kommun för den som gillar friluftsliv. Här kan man läsa mer om det.

Genom vår församling finns mycket att göra för den friluftsintresserade. Vi kan ju särskilt berätta om cykelleden Vätterbrantsleden. MTB-spår finns i Kaxholmen. Även Bunn satsar mycket på cykel. Vill man gå till fots finns ju både Fransickusleden och JohnBauerleden. Fransickusleden passer både Skärstad och Ölmstad kyrka.

Pilgrimsvandring är kyrkans egen friskvård för både kropp och själ. Natur-kultur-historia intresse. Träffa nya människor och upptäcka nya platser. Det finns många anledningar att pilgrimsvandra. Det är en extrainsatt pilgrimsvandring på Annandag Jul. Se annonsen. Ledig starttid är nu kl. 10.50. Första delen med start 8.30 är fulltecknad.

 

Pilgrimsvandring annandag jul